פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
פיטורים
21/06/2015 19:23
אני עובדת כסייעת בגן ילדים גן פרטי מזה 7 חודשים בחודש מרץ המעסיקים שלי אמרו לי שאם אני יתחיל ללמוד כבר מעכשיו קורס גננות במרכז הרפז על חשבוני הם יהפכו אותי לגננת החל מספטמבר בשנה חדשה עכשיו אני גיליתי שהם לא מעוניינים להפוך אותי לגננת בטענה שההורים לא מעוניינים והם התחילו לראיין בנות אחרות למשרה אני לפני חודש התחלתי לבדוק מה התנאים במקומות אחרים כדיי לדעת מה לדרוש מהם הם אומרים לי שהם לא פוסלים אותי אבל הלימודים שלי לא מספיקים בכדיי להיות גננת בנוסף הוא אמר לי בשיחה פרטית שהוא לא נותן לי להיות גננת כי הוא מפחד שאני יכנס להריון ( אני נשואה 3 שנים ולא מצליחה להיכנס להריון ועוברת טיפולים) הם מצידם ידעו את העובדה הזאת לא הסתרתי אותה מההתחלה כתבתי למעסיק שלי מכתב פיטורים ואת הסיבה לפיטורים שכתבתי פה והוא מסרב לקבל את המכתה שלי האם כל ההתנהלות הזאת תקינה? והוא גם אמר לי שהוא טובעה אותי על סך 50000 דרך איחוד הגנים האם הוא יכול לתבוע אותי? בחוזה רשום שאני מחוייבת להודעה של חודש מראש על פיטורים אבל הוא לא קיים את ההסכם שלו האם אני עדיין חייבת לתת לו את החודש הזה לפי חוק? הוא גם מאיים לא להביא לי משכורת והוא חיטט לי בטלפון האישי שלי וגילה שהתעניינתי במשרה בגן אחר והוא מאיים עליי שאיחוד גנים יתבע אותי ויגרום לזה שאני לא יוכל לעבוד בשום גן פרטי אחר כמובן כל האסמסים של האיומים והקלטות שיחה נמצאים ברשותי

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ