היי , ישלי עוד כחודשיים 16. עבדתי בחברת סקרים כשבעה חודשים עבדתי שם בזמן הלימודים מהשעה 4 עד 9 וחצי ויש חוק שאוסר להעסיק קטינים רק עד 8 , אני לא יודעת על מה להתלונן על היחס המגעיל שם שמביאים לקטינים כי חושבים שאפשר לשחק בהם.
לפני שבועיים עשיתי 8 סקרים שהאחמש אמר שמינימום הוא 10, למעשה עשיתי רק כ8 סקרים כי לא יכלתי יותר זה מה שהצלחתי.
והוא הוריד לי למשמרת אחת בשבוע .
חיכיתי לקבוע לפחות משמרת אחת, אבל שהתקשרתי הוא אמר לי שהוא יודיע לי יותר מאוחר וככה משך את זה במשך שלושה שבועות .
אחרי שלושב שבועות התקשרתי אליו שאלתי אותו מה ניסגר איתי והוא אמר לי מצטער את לא תמשיכי .( אפילו לא התקשר להודיע לי שאני מפוטרת אחרי שבעה חודשים!)זה אומר פיטורין בלי שימוע חשוב לציין* שהוא פיטר אותי בתחילת החופש כי פאתום באו אליו עובדים חדשים בני נוער וגם חשוב לציין* לא רק אני נפגעתי מזה גם עוד שניים שעובדים איתי אחד מהעבודה שלי קוראים לו עדן , עדן לא עשה כלום הוא עשה יותר סקרים כניראה שהוא פשוט לא בא לו טוב בעין אז שהוא התקשר לקבוע משמרות הוא פשוט התעלם מימנו!! עדן התקשר והבוס אפילו לא ענה לו לטלפון ששמע שזה עדן אמר לנתק, לא נתעלם מזה שהיו מכנים אותו בשמות חצרוני וכדומה.. ככה שבועיים סחב אותנו עד שהתקשרנו לשאול באמת מה נסגר הוא אמר אתם לא ממשיכים אפילו לא התקשר להודיע לנו.
את זה יחס פשוט מגעיל . אני רוצה לטבוע את החברה בשיל לקבל מה שמגיע לי מי יכול לעזור לי ?