פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חוזה עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
31/05/2015 03:18
בחודש 10 שעבר חתמתי חוזה עם חברה בתחום המנופים, שמתחייבת לשלוח אותי לעשות רשיון מנופאי, וההתמחות מתחלקת לשני חלקים חלק מעשי וחלק עיוני ושניהם בתשלום ושם הציעו לי שתי אופציות בחברה:
1) או לעשות את שתי ההתמחויות על חשובני הפרטי ולהתחייב להם כחצי שנת עבודה
2)לעשות חלק עיוני על חשבוני וחלק מעשי על חשבונם ולהתחייב להם למשך שנה (כולל הפקדת 2 צקים בסך 15 אלף שקל במקרה ואני מפר את החוזה)
אני בחרתי אופציה 2 כי התמחות עולה כ 20 אלף שקל אז שילמתי על העיוני והם שילמו על המעשי,
עכשיו סיימתי את ההתמחות והם לא מעסיקים אותי!!! הם סתם נותנים לי לשבת בבית ואין לי מה לעשות עם זה, ורשום בחוזה שהם מתחייבים להעסיק אותי מרגע שאני מקבל את הרשיון, ושבוע כבר ומשהו אני כבר יושב בבית ואין עבודה, וחשוב לציין שלקח לי 8 חודשים עד שסיימתי את ההכשרה וקיבלתי את הרשיון!!! והם ידעו מראש שאני מסיים בקרוב ולא לקחו בחשבון לדאוג לי לעבודה
-מה אני יכול לעשות תעזרו לי ???
-אני רוצה לעשות הפרת חוזה איתם אבל מפחד שיקחו לי את הצקים???
-אני רק צובר חובות בזמן שאני בבית ואני כבר 8 חודשים בלי הכנסה כי לא התאפשר לי לעבוד בזמן ההסמכה.
שמישהו ידריך אותי מה לעשות בבקשה, הם לא עומדים בחוזה שלהם האם מותר לי להפר חוזה גם וללכת לעבוד עם חברה אחרת??? דיברתי איתם על זה והם אמרו שהם מחפשים לי עבודה שקרובה מהבית 50 קילו מטר כי זה מה שרשום בחוזה שאסור להם לשלוח אותי למקום שיותר רחוק מ50 קילו מטר אלא אם זה בהסכמתי תעזרו לי בבקשה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ