פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - כמה בעיות - רוצה להתייעץ
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
19/05/2015 22:20
עובדת במקום העבודה שנה ו3 חודשים. כמוקדנית במוקד ביטחון משמרות בוקר צהריים ולילה.

במהלך העבודה נכנסתי להריון. וסיפרתי להם בחודש ה3. שבוע לאחר מכן זימנו אותי לשיחה ואמרו לי שלא מרוצים מהתפקוד שלי. פתאום כשאמרתי שאני בהריון. מפתיע.

התבקשתי לעבור לסניף יותר רחוק והשעות הן או משמרת לילה או משמרת צהריים עד 11 בלילה. לי זה היה קשה כי זה רחוק לי ולא רציתי להגיע הביתה ב-12 בלילה. ההריון לא היה לי פשוט. ולא הסכמתי לזה.

אחרי חודש של מלחמה הם החליטו לשלוח לי מכתב הביתה: "הנידון- התפטרותך" . אז הרופא עזר לי והוציא לי טופס שבו רשום שאני בהריון בסיכון ולכן אני יכולה לעבוד רק 8 שעות ורק בשעות הבוקר. וכמובן שצירפתי מכתב העונה על המכתב ,ם ורשמתי שם שאני לא מעוניינת להתפטר אלא לעבוד במקום שיתאים ויכבד את מעמדי כשאישה בהריון ובלי לפגוע בזכויות. ושאם הם רוצים הם מוזמנים לפטר באישור משרד התמת. כמובן שלא פיטרו והבטיחו שימצאו לי מקום מתאים. זה לקח להם למעלה מחודשיים.

בסוף מצאו לי עבודה שמתאימה ואני עובדת בה חודש וחצי. אבל מה לעשות עם 4 חודשים שלא עבדתי? לדרוש מהם כסף? לדרוש מביטוח לאומי? לתבוע? ואיך זה יעבוד מבחינת חופשת לידה כי מתוך שנה ו3 חודשים. חסרים לי 4 תלושים.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ