פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פגיעה בהיקף המשרה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/03/2015 15:41
עבדתי 6 שנים ברשת מאוד גדולה.

התחתנתי לפני שנה וכך מקום המגורים שלי עבר למקום אחר.
ההנהלה הבטיחה לי מכיוון שהייתי עובדת ממש מצטיינת שהשיגה יעדים גבוהים לרשת הם יעבירו אותי לסניף אחר שקרוב למקום מגוריי החדשים.

בסניף החודש סידרו לי 4 משמרות במקום 5, ההנהלה כדי לא לפגוע לי בשעות הוסיפו לי עוד 40 שעות עבור הסניף הקודם שעבדתי בו ע״מ שאוכל להמשיך להביא את הסניף ליעדים גבוהים.

לאחר החתונה נכנסתי ישר להריון התופעות של ההריון לא איחרו לבוא סבלתי מהקאות במשך מספר פעמים ביום לא הצלחתי לתפקד במקום עבודתי לא הצלחתי להגיע ליעדים.
המנהלת מהסניף הקודם לא מצא חן בעיניה שאנני עובדת טובה כמו פעם והיא המציאה כל מיני תירוצים משונים והורידה לי את 40 שעות שהובטח לי!

בנוסף לכך, הושפלתי קשות על ידה.

גם לאחר מספר חודשים שביקשתי שתחזיר לי את השעות היא סירבה בתוקף.

לצערי רק לקראת יצאתי לחופשת לידה הבנתי שע״פ חוק היה אסור לה לגעת לי בהיקף המשרה.

לאחר פניות באמצעות עו״ד לרשת נשלח אליי מכתב מעו״ד של החברה שהמנהלת לא הורידה לי שום שעה ושזה נעשה מרצוני ועוד שקרים שנכתבו שם .... מה עליי לעשות?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ