פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אפליה על רקע דתי בהכשרה מקצועית
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
23/02/2015 22:05
אני מובטל בן 55 . ניסיתי למצוא עבודה בצורה עצמאית אך שום חברה לא מוכנה לקלוט אדם בגילי. פניתי ללשכת התעסוקה לצורך השמה לעבודה. כמובן שללשכת התעסוקה אין עבודה לאדם בגילי. לפיכך ביקשתי לעבור הכשרה מקצועית וללמוד בקורס "חשמלאי מוסמך" זאת מתוך תקווה ומחשבה שאוכל לחזור ולהשתלב מחדש בשוק העבודה.
לשכת התעסוקה הפנתה אותי להכשרה מקצועית במכללה להכשרה טכנולוגית ירושלים (מרכז הכשרה תל ארזה ירושלים).
במכון הסתבר לי שנפתח קורס במהלך חודש אפריל, אלא שקורס זה פתוח לחרדים בלבד ולתלמידיי ישיבה. הצעת המכון היא שאגיע לקורס שיפתח בחודש ספטמבר אלא שעד אז יתומו ימיי דמי האבטלה להם אני זכאי וברור שלא אוכל לכלכל את משפחתי שנה נוספת ללא עבודה.
אני סבור שיש בכך אפליה על רקע דתי. בשלב הבא יפתחו קורס לחילונים בלבד, למוסלמים בלבד או לחברי הקהילה ההומו לסבית בלבד. לדעתי מדובר באפליה על רקע דת - שלא צריך להיות לה מקום במדינת ישראל.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ