פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עובד בחברה המעניקה שירותי ''סיור'' ובדיקה.
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/02/2015 07:03
שלום רב,
אני עובד בחברת שמירה, המעניקה שירותי "סיור", בין אם זה לבתים פרטיים, בנקים, עסקים. לשם בדיקה למנוע אפשרות של "פריצה", כמו כן לפעילויות כגון לחצני מצוקה בשעות היום.

כל משמרת היא של 8 שעות.
בתקופה האחרונה עקב ריבויי קריאות, אין זמן לנוח. ואין אפשרות להפסקה אמיתית. כמו כן לבנקים יש זמנים שעלינו להגיע ואם לא הגענו בזמן החברה תספוג קנס. ככה שאין אפשרות של חצי שעה מנוחה במהלך השעות הללו. אלא אם כן למזלו של העובד לא ירדו קריאות שהם על זמנים. ככה שהחברה לא יכולה להבטיח הפסקה של 30 דקות במשמרת של 8 שעות.

דיברתי עם הבוס בנוגע לכך, הוא אמר לי שרוב המשמרת אנחנו בהפסקות. רק שבתקופה האחרונה רוב המשמרת אתה נוהג. לפעמים בלי לעצור. ולפעמים גם שמלחיצים אותך מהמוקד לגבי הקריאות.

באחת המשמרת עליתי בשעה 17:00 ובמהלך השעה 18:00 נתפס שלג, החזירו אותי לבית שכן אני לא יכול לעבוד על רכב פרייבט, ורכב ג'יפ ימשיך לבצע את העבודה בלעדיי. בו נהג הבוס שלי. בחישוב המשכורת יצא באותו יום שהחשיבו לי שעתיים וחצי בלבד. ולא השלימו לי שכר על משמרת שלמה.

בתקופה האחרונה, מלבד הקריאות הרגילות בעבודה השוטפת נוספו לנו עוד מספר מטלות שונות בעבודה, כגון איסוף צ'קים/חוזים מלקוחות. שכן אגף הגבייה בחברה משתמש בשירותי הסיור. וכן גם טכנאי החברה משתמשים בשירותי הסיור לצורך ניוד של ציוד קצה לטכנאים.

כמו כן עפ"י החברה, סיריים אינם מוגדרים מאבטחים/שומרים למרות שאנו חמושים. ככה שגם את שכר המאבטחים/שומרים אנחנו לא מקבלים. ומשתכרים לפי שכר של 24 ש"ח לשעה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ