פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - ניכויי חובה בתלוש המשכורת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/01/2015 12:43
היני עובד כמאבטח בחברה ציבורית מזה כשנתיים.

בחודש שעבר (דצמבר) נוכו לי כ-1159.31 שקלים מסך 7819.87 שקלים ברוטו, שכן יש לציין שאני פטור ממס הכנסה כחייל משוחרר ואף ניתן לראות בסעיף הניכויים כי לא נוכה דבר במס הכנסה.

בחודשים שעברו (מנובמבר ואחורה) סך הניכויים היה נמוך בהרבה מחודש דצמבר (400-500 ש״ח פחות).

החברה בה אני עובד החלה להפריש לנו העובדים אל קרן ההשתלמות החל מחודש שעבר (נובמבר) סכום מסויים, בעוד שאנחנו העובדים מפרישים גם (116.16 שקלים נכון לחודש דצמבר).

במבט חטוף אל סעיפיי ניכויי החובה בתלוש ניתן לראות שלל סעיפים חדשים וכלל לא מובנים שכן בחיבור יחדיוא הם מגיעים ללא פחות מ460 שקלים! (כשסעיף הניכויי אל קרן ההשתלמות לא כלול בהם).

פניתי אל המעביד שלי בכדי לקבל הסבר אך הוא כלל לא ידע לענות לי, ואמר לי שיבדוק את הנושא.

מה דעתכם? יש סיכוי וישנו קשר בין הניכויי החדש אל קרן ההשתלמות? (שכן בתלוש שעבר הופרש אל קרן ההשתלמות וכלל לא הופיעו הסעיפים המוזרים).

איך אוכל לבדוק את הנושא?
תודה מראש,
אבי.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ