פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 658
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

עזיבה
איה
24/01/2016 10:45
אני עובדת בעבודה שלי 11 חודשים ואני רוצה לעזוב.. אז כמה ימים לפי החוק אני צריכה לתת אחרי הודעה פיטורים?
ואם המעסיק לא מפריש לי פנסיה אז מה אפשר לעשות?
RE: עזיבה
עורך דין
26/01/2016 20:43
שלום איה

אם את עובדת 11 חודשים עליך לתת למעסיק הודעה מוקדמת של 6 ימים בתוספת של יומיים וחצי על כל חודש נוסף. המעסיק אכן היה צריך להפריש לך כספים לפניסה בכל חודש ואם לא עשה זאת, עליך לפנות אליו במכתב דרישה לבד או באמצעות עורך דין מטעמך.

בהצלחה
RE: עזיבה
איה
26/01/2016 11:07
אפשר מענה בבקשה?!
אדם
26/01/2016 10:30
אני עצמאי, ומפיק סירב לקבלני לעבודה בגלל גחמותיו שלו, כיצד אני משנה הכותרת לכיוון היותי עצמאי? איך צריך להיות מנוסח הנדון?
עורך דין
26/01/2016 20:41
שלום אדם

לא הבנתי את שאלתך - אנא נסה להסביר את כוונתך טוב יותר.

בהצלחה
סקרנית
26/01/2016 20:39
אני עובדת בשב״ס ומבקשת לדעת אם אני מתפטרת, האם אני זכאית לפיצויי פיטורים?
עורך דין
26/01/2016 20:41
שלום לך

פיצויי פיטורים שמורים לעובדים שמפוטרים ביוזמת המעסיק או למי שמתפטר בדין מפוטר עקב אחת הסיבות המנויות בחוק.

בהצלחה
פיני
26/01/2016 20:38
היי פוטרתי לפני שלושה חודשים מהעבודה . עד היום לא קיבלתי גמר עבודה( ימי חופשה ודמי הבראה של שנתיים) ולא קיבלתי פיצויים . החברה כל הזמן מתחמקת ואין מי שיענה לי . רציתי לדעת מה אני יכול לעשות ? האם כדאי לתבוע ? תודה
עורך דין
26/01/2016 20:40
שלום פיני

לא ציינת כמה זמן עבדת עד שפוטרת, אך אני מניח שהמדובר על שנה לכל הפחות, שאז אכן מגיע לך לקבל פיצויי פיטורין וכן דמי הבראה ופידיון ימי חופשה. אם המעסיר לא ערך לך גמר חשבון, באפשרותך להגיש נגדו תביעה בבית הדין לעבודה לבד או באמצעות עורך דין מטמעך.

בהצלחה
קרן
25/01/2016 22:47
שלום לכולם,
אשמח מאוד לעזרתכם בנושא:

עבדתי במקום כלשהו מעל שנה. הגשתי מכתב התפטרות ב2.1 ונתתי הודעה מוקדמת על סיום עבודה ב17.1.16.

ב5.1 הייתה לי תאונת עבודה והייתי בחופשת מחלה עד ה9.1. מאז, למרות שהגשתי אילוצים ויכולתי לעבוד, לא נתנו לי משמרות כ'עונש' על ההתפטרות והתאונה.

יש לבוס שלי מנהג 'להעניש' עובד שחולה / נפצע או לא יכול להגיע למשמרת מכל סיבה אחרת (מוצדקת או לא) בכך שהוא לא נותן לו משמרות ובעצם מונע ממנו שכר.

יש לי עדים לכך שהוא פשוט מחק לי את כל המשמרות במשך השבוע לאחר שהגשתי את מכתב ההתפטרות והוא גם אמר למישהי ש"קרן בעונש".

שאלתי היא האם מותר לו לעשות דבר כזה ואם לא האם ניתן לעשות משהו בנידון, עכשיו לאחר שהתפטרתי?
עורך דין
26/01/2016 20:39
שלום קרן

אכן לא חוקי להעניש עובדים בצורה כזאת או בכלל. באפשרותך לערוך חישוב מדוייק של כל המשמרות וימי העבודה שהמעסיק החסיר ממך בניגוד להסכם העבודה מולו, ולכתבו לו מכתב דרישה לקבלת שכר מלא עבורם. אם לא ישלם, תוכלי להגיש תביעה לבית הדין לעבודה לבד או באמצעות עורך דין שייצג אותך.

בהצלחה
שאלה
אלירן
25/01/2016 20:19
עבודה קופאית ראשית בראשות מקומית דרגה 7-9 כולל תעודות הנהלת חשבונות סוג 12ו3 וחשבת שכר כמה שכר בסיס אמור להיות ??
RE: שאלה
עורך דין
26/01/2016 20:36
שלום אלירן

שכר הבסיס יהיה בדיוק מה שהעובדת תסכם עם המעסיק שלה ולכל הפחות שכר בגובה שכר מינימום.

בהצלחה
לובה
25/01/2016 18:49
שלום ברצוני לדעת כמה סכום פיצויים אקבל.
אני עובדת מתאריך 06.08.14 עד 28.02.16
חודש דצמבר 2015 משכורת הייתה 6900₪
אשמח אם תוכלו לעזור לי בחישוב תודה
עורך דין
26/01/2016 20:35
שלום לובה

יש באתר זה מחשבון פיצויים שיכול לתת לך הערכה לגבי גובה פיצויי הפיטורים שמגיעים לך. על מנת לבצע חישוב פרטני ומדוייק יש לפנות לפנות לחשבת שכר ו/או יועץ מס שיבדוק את תלושי השכר שלך.

בהצלחה
רעות
25/01/2016 18:17
שלום, עבדתי במשמרות(ערב ולילה) לפני הלידה, הוצעה לי משרת אם בשעות הבוקר אבל החלטתי להתפטר כי יתכן שהעבודה לא תהיה קבועה - לא תמיד ישבצו אותי 5 פעמים, האם במכתב התפטרות לציין את עניין המשמרות? על מנת להתחיל לקבל דמי אבטלה. תודה
עורך דין
26/01/2016 20:33
שלום רעות

האם בכוונתך להתפטר לצורך טיפול בילד? אם כן, אין סיבה לכתוב דבר מעבר במכתב ההתפטרות שלך, מעבר לעובדה כי בכוונתך להתפטר לצורך טיפול בילד.

בהצלחה
שרה
25/01/2016 18:16
אני מגישה מחר לביטוח לאומי שמירת היריון אחרי שהרופא נשים והאורטופד המליצו. המעסיקה שלי כבר חתמה על טפסים שיהיה הכל מוכן למחר.

אני בנוסף הייתי עובדת עד לפני חודשיים גם מהבית ועושה מניקור - עוסקת פטורה ממס. השאלה האם להגיש גם את הדוח של שנת 2015 לביטוח לאומי או שאין צורך ?
עורך דין
26/01/2016 20:30
שלום שרה

עליך לדווח לביטוח הלאומי אודות כל הכנסה שהיתה לך בשנת 2015 וכך תקבלי קצבה לשמירת הריון בהתאם ובהמשך גם דמי לידה.

בהצלחה
אולגה
25/01/2016 17:00
האם לעובד במשרה חלקית מגיע ימי מחלה וחופשה בחודש כמו שמגיע לעובד במשראה מלאה? או תלוי אחוז משרה?

אני עובדת 5 ימים בשבוע 8-14. כרגע מתווסף לי 0.42 לימי חופשה ו- 0.75 לימי מחלה בחודש. משיטוט באינטרנט הבנתי שזה לא נכון ואמור להיות כמו משרה מלאה. הרואה חשבון של החברה טוען שהוא הצודק...

מה הדין במקרה זה?
עורך דין
26/01/2016 20:23
שלום אולגה

למי שעובד במשרה חלקית מגיעה צבירת זכויות חלקית, בהתאם לאחוז המשרה.

בהצלחה וערב נעים
לורי
25/01/2016 15:55
שלום צהריים טובים,

עבדתי דרך קבלן במשך עשרה חודשים במלון בים המלח ולאחר מכן הפכתי לעובדת מלון במשך שנתיים וחודש .. יש לציין שילדתי לפני שנה ושבוע והייתי בחופשת לידה שלושה חודשים. רציתי לשאול אם אני מתפטרת אני זכאית לפיצויים כלשהם או רק במקרה שמפטרים אותי?
תודה
עורך דין
26/01/2016 20:21
שלום לורי

כל עובדת בעלת ותק של שנה לפחות במקום העבודה זכאית להתפטר לצורך טיפול בילד, בטרם ימלאו לילד 9 חודשים, שאז ניתן לקבל פיצויים מלאים ואת כל שאר הזכויות שמגיעות לעובדת שפוטרה.

בהצלחה
עורך דין
26/01/2016 20:22
סליחה,

כעת ראיתי שכתבת שילדת לפני שנה+ ולכן המועד להתפטרות בדין מפוטרת לצורך טיפול בילד חלף עבר לו.

בהצלחה בכל מקרה
אורלי
25/01/2016 15:54
צהריים טובים,

לאחר התפטרותי ממקום העבודה 8 שנים, לצורך גידול ילד. התקשרתי לחברת הביטוח כדי לקבל פיצויים והם אמרו לי שעלי לחתום על טופס דילוג, משום שבזמן הריון הייתי בשמירת ההריון ובכל חופשת הלידה לא הופרשו כספים. על מי חלה החובה להפריש כספים אלו? על העבודה / ביטוח לאומי / עלי?

תודה רבה
עורך דין
26/01/2016 20:20
שלום אורלי

באתר זה ישנה סקירה מעניינת ומועילה מאד, אשר מסבירה אודות ההפרשות המיועדות לקרן הפנסיה של העובדת במהלך שמירת הריון ו/או חופשת לידה ומומלץ לקרוא אותו בעיון.

בהצלחה
גיא
25/01/2016 15:48
עברתי קורס של כחודשיים וחצי לפני תחילת עבודה. ההכשרה התקיימה במקום העבודה עם מנחים חיצוניים. חתמתי בחוזה על קנס של 8000 ש"ח במידה ואעזוב לפני תום חוזה של שנתיים. בתהליך המיון הובהר לנו שעשרה אנשים יגיעו לקורס, ובסופו ימויינו מתוך העשרה חמישה אנשים שיתחילו את העבודה עצמה. נבחרתי בין החמישה ולאחר מס' שבועות (כשהחוזה עבודה כבר תקף ואנו לאחר תקופת ההכשרה)נמסר לנו שרק שלושה מתוך 5 יישארו בסופו של דבר. לא הוסבר בפירוש מתי ואיך יתבצע הסינון הזה. הלכתי למנהל שלי ואמרתי לו שמאחר והמעסיק לא מספק לי תעסוקה יציבה למרות שעברתי את המיון של הקורס, גם אני לא יכול להתחייב לטווח ארוך. הודעתי לו שאני מתחיל בתהליך חיפוש עבודה מיד אחרי חזרה מחופשת מחלה של ניתוח שהייתי צריך לעבור כחודש אח"כ. הבהרתי שבמידה ואמצא עבודה אשלם את הקנס ואעזוב, ובמידה ולא אתן את כל מה שיש לי במקום העבודה הזה. המעסיק החליט לפטר אותי (יש מכתב פיטורים) משום שאני לא מתחייב לתקופת החוזה. (הפיטורים קרו כחודשיים אחרי תחילת העבודה) וכעת הוא דורש תשלום מלא של הקנס והוא מתכוון לתבוע אותי. האם יש צדק בדבריו? אשמח מאוד לעזרתכם, העניין בהול מאחר והמעסיק פונה להליך משפטי.
עורך דין
26/01/2016 18:57
שלום גיא

עליך לפנות לפגישת ייעוץ אישית עם עורך דין מטענך, שיבחן את החוזה עליו חתמת ויקבל ממך תשובות לעוד כמה שאלות שצריכות מענה על מנת שניתן יהיה לסייע לך ביעילות. אם הנושא דחוף לך פנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בהקדם.

בהצלחה
גיא
26/01/2016 19:48
תודה רבה. השארתי כמה פעמים פנייה ולא יצרו איתי קשר.
יש אפשרות שהעו"ד העונה ייצור/תיצור איתי קשר במייל שאיתו רשמתי את השאלה כאן?
עינב
25/01/2016 15:50
אז פיטרו אותי אחרי שהסתיימה החופשת לידה. החנות בה עבדתי נסגרה. כעת אני מבקשת מהמנהלת מכתב פיטורין והיא מסרבת לתת לי. אני זקוקה למכתב בכדי שאוכל לחתום אבטלה. האם זה הגיוני שהיא לא נותנת מכתב? והאם ניתן לחתום ללא הוכחה שפוטרתי?

אהה וגם פיצויים היא לא העבירה לי.
עורך דין
26/01/2016 18:58
שלום עינב

המעסיקה שלך עוברת על החוק. באפשרותך לפנות ולהגיש תביעה לבית הדין לעבודה בדרישה לקבלת פיצויי פיטורין, לבד או באמצעות עורך דין.

בהצלחה
לי
25/01/2016 14:43
שלום רב.
אני עובדת בחברה פרטית מזה 7 שנים. בשנים האחרונות החלו הרעות תנאים לכל העובדים שזה כולל: אי תשלום לקרן פנסיה כבר מעל שנה מצד הבוס, קבלת המשכורת ב 17 לחודש, הורדות במשכורת על דקה איחור ועוד...
כיום אני מעוניינת לעזוב בגלל החבלה הזו! וכאשר ביקשתי מהבוס מכתב פיטורין בכדי להיות זכאית לאבטלה מיידית ופיצויים הוא אמר שיתן מכתב פיטורין ואקבל את מה שמגיע לי. אני לא מבינה גדולה בזכויות עובד, אבל לצערי לא סומכת על הבוס שלי ולמילה שלו. בנוסף ביקש מכתב בקשה לפיטורין ממני (שיכול אולי להזיק לי) רשמתי מכתב מפורט שאני מבקשת מכתב פיטורין ופיצויים ורק אם כל זה יינתן אני אעזוב.
כיצד יוכל לתת פיצויים עם יש חוב של מעל לשנה בקרן הפנסיה? האם יש דרך לצאת מהמקום עבודה כמה שיותר מהר ולקבל את מה שמגיע לי?
תודה מראש
עורך דין
26/01/2016 18:55
שלום לי

הדרך היעילה והטובה ביותר לטפל במצב שאליו נקלעת הנה באמצעות עורך דין מטעמך, ולאור התיאורים אודות מצבו של המעסיק תעשי בחוכמה אם תפני לעורך דין ללא כל דיחוי נוסף.

בהצלחה
עמיעד
26/01/2016 18:38
שאלה : אני עובד כבר 5 שנים במקום עבודה , התגייסתי לצבא ומקום העבודה אישר לי לעבוד בסופ״ש (יש לי אישור עבודה מהצבא), אני רוצה לעזוב היום את העבודה, הבוס שלי אחר לי לכתוב מכתב, האם מגיע לי פיטורים (אני יודע שעובד אחר, גם חייל, קיבל פיצויים)
עוז
26/01/2016 18:10
ערב טוב לכולם,
אני מעסיק עובדת משק בית 5 שעות פעם בשבועיים , כלומר 10 שעות חודשי.
ידוע לי שעליי להפריש לקרן פנסיה וביטוח לאומי.
האם חובה דמי הבראה וייני חופש? אם כן תוכלו לפרט את אופן החישוב.
תודה רבה!
עוז
נילי
26/01/2016 16:52
האם זה נכון שהאיסור על עבודת לילה מתייחס רק לשבוע עבודה רצוף, אחת ל-3 שבועות. כלומר אם אין רצף של שבוע ימים, אז מותר לעבוד לילה? נניח, בכל שבוע יומיים שלושה?
נורית חושן
26/01/2016 16:04
אזרחית סרילנקה, מכרה טובה, רוצה לעבוד בארץ בסיעוד או בניקיון. מה היא צריכה לעשות?
אביגיל
26/01/2016 15:45
היי,

אני רוצה להגיש את התביעה לביטוח לאומי, לדמי אבטלה לאחר התפטרות לצורך טיפול בילד. התפטרתי בתוך התקופה של תשעה חודשים לאחר הלידה. במכתב סיום ההעסקה מצוין שהתפטרתי ואת מועד סיום יחסי עובד מעביד. האם המעביד צריך לכתוב במכתב שהתפטרתי לצורך טיפול בילד בפירוש? או שמספיק שהתפטרתי בתוך התקופה?

תודה.
חגית
26/01/2016 15:44
אני כרגע בחל"ת (הבן שלי בן 4 חודשים, משכתי את החופשת לידה לחצי שנה), אני אמורה ליצור קשר עם חברת כח האדם אצלה עבדתי בסוף החודש הזה, חודש לפני חזרתי לעבודה כביכול (חזרה ב20/3), על מנת שימצאו לי מקום עבודה חדש. אני לא מתכוונת לחזור, מתכוונת להתפטר לטובת גידול הילד כיוון שאין לי אפשרות כרגע לשים אותו במעון.

השאלה שלי האם כדאי לי לשלוח את המכתב התפטרות כבר עכשיו (חודש לפני שאני אמורה ליצור איתם קשר), או ששווה לי לחכות את החודש הזה כדי שייספר מבחינת וותק בשביל הפיצויים?

(גם ככה אין לי הרבה וותק, יחד עם חופשת הלידה, במידה וגם החלת ייספר, זה 17-18 חודשים). תודה רבה מראש
אפרת
26/01/2016 15:36
אני מעסיקה עוזרת משק בית מזה כשלוש שנים וחצי.
יודגש כי במסגרת יחסי עובד - מעביד, אני משלמת דמי ביטוח לאומי, קרן פנסיה, דמי הבראה וימי חופשה על פי זכאות שנתית.

בתחילת העסקתה, היא הגיעה לביתי יחד עם ביתה שתסייע לה לנקות את ביתי.

הבהרתי לה כי אינני מוכנה לכך ומבחינתי, אני מעסיקה אותה ואותה בלבד ואינני מסכימה בשום פנים ואופן שמלבדה, יעבוד בביתי אדם נוסף (מטעמי ביטוח ועוד).
הדבר הובהר בינינו והיא קיבלה זאת. לאור מספר חשדות שעלו בשבועות האחרונים, החלטתי להפתיע בביקור פתע כאשר עבדה אצלי בפעם האחרונה ולמרבה ההפתעה, ביתה עבדה בביתי יחד איתה! באותו הרגע ביקשתי שתצא מביתי והעוזרת המשיכה לעבוד לבדה.
אינני מעוניינת לפטר את עוזרת הבית ולכן, חשבתי לקיים עימה שיחה שאינה משתמעת לשתי פנים ובנוסף, להחתים אותה על מסמך לפיו היא יודעת ומודעת לכך שאינני מסכימה לכך ואף אוסרת זאת ועוד, יחסי עובד מעביד מתקיימים בינינו ובינינו בלבד וכל נזק גופני שייגרם לאדם אחר מלבדה, אינו מכוסה ובאחריותה בלבד. כמו כן, ברצוני לציין סעיף לפיו, במידה שמצב זה יישנה, אני זכאית לפטרה ללא פיצויים כדין לאור הפרת יחסי אמון בין עובד מעביד.

אשמח לדעתכם המקצועית. תודה!
י.ק
26/01/2016 15:34
היי
דחוף לי אני בשימוע ממש ברגע זה.
חייבת לשאול האם מעסיק יכול לחייב אותי לתת שירות ללקוחות בשפה הרוסית כאשר אני לא דוברת את השפה ברמה מספיקה על מנת לתת את השירות .
האם הוא יכול לחייב אותי לתמוך בשפה ?
האם הוא יכול על סמך קורות החיים ( בהם כתוב כי אני רק דוברת ) להכריח אותי לתמוך ?
ב.ת
26/01/2016 14:50
שלום רב,
במקום עבודתי הנוכחי קיימים מספר נושאים שמעניין אותי לדעת מה ניתן לעשות בנוגע אליהם.
הבעיה הגדולה והעיקרית היא בעניין הפנסיות.
מעל לשנה לא הפריש הבוס כספים לחברת הביטוח, לא את ההפרשות שלו ולא את של העובדים, מן הראוי לציין שלנו העובדים יורד כל חודש מהשכר הפרשות לפנסיה , אך הן אינן מועברות לחברת הביטוח!
שכר עבודתנו מורכב מבסיס + בונוס ותמריץ, האם מחובת הבוס להעלות את שכר הבסיס כאשר עולה שכר המינימום בשוק , למרות הבונוס והתמריץ?
אם העובדים מקבלים את המשכורת בין ה-15 ל-18 האם זה חוקי?
אוהד
26/01/2016 14:15
היום הגעתי לעבודה חצי חולה, אבל בכל זאת הגעתי כי אני נותן מעצמי הרבה למקום העבודה שלי. קיבלתי הזמנה לשימוע למחר לפני פיטורים ואני לא מעוניין להגיע חולה לשימוע ולקחת ימי מחלה ולקבוע תאריך אחר לשימוע.
האם אני עפ"י חוק עדיין נחשב עובד של החברה עד לביצוע השימוע? האם אני כעובד גלובלית עדיין ממשיך לקבל שכר החל מהיום הראשון למחלה ועד סיכום השימוע מולי?
תודה
פיצויים
פיצוריים כתוצא...
26/01/2016 12:13
שלום. לפני כ 3.5 שנים התפטרתי מעבודתי לאחר חופשת לידה לצורך גידול הבת שלי. הגשתי מכתב פיטורין כשציינתי שאני מתפטרת מהסיבה הנ"ל. הפיצויים שקיבלתי היו רק הפיצויים שצברתי במהלך עבודתי שהופרשו לי מהמשכורת. לא קיבלתי פיצויים נוספים כפי שמקבלים כאשר מפטרים אותך. הבנתי רק עכשיו שהחוק אומר שיש לתת פיצויים כאילו פיטרו אותי. האם אני צודקת? מה ניתן לעשות כרגע? עבדתי תקופה של שנה וארבעה חודשים + 5 חודשים חופשת לידה
אוסנת
26/01/2016 11:51
היי,

שאלה בעניין שעות נוספות לעובד בשכר גלובלי: אם פעם בשבוע יש לי יום עבודה ארוך מאוד, בסביבות 18 שעות, אבל ביום למחרת אני לא עובדת - אני זכאית לשעות נוספות על היום הזה או שהחישוב של השעות הוא שבועי/חודשי?
יחימוביץ רחלי
26/01/2016 09:40
חתמתי בלשכה במשך כ 3 חדשים התחלתי לעבוד והודעתי על כך. עברו כ4 חדשים לא הסתדר במקום העבודה . האם אני יכולה לחזור לחתום ולממש את זכותי?
דרגה
פרידה
25/01/2016 23:26
שלום רב
רציתי לברר אני עובדת כמזכירה בבית הספר כבר 9 שנים קיבלתי דרגה בחודש2/11
ועכשיו לאחר שעברו כחמש שנים במקום לקבל דרגה נוספת קיהלתי חצי דרגה.
השאלה שלי האם יש דבר כזה חצי דרגה היום אני עומדת על דרגה 8 וחצי.
לוי הודיה
19/01/2016 10:19
לפני 3 חודשים יצרתי קשר עם המעסיק בכדי לקבל ממנו אישור מעסיק שעבדתי אצלו בשנים 96-97... התקשורת בינינו היתה טלפונית, וכן נשלח במייל הודעה בדבר בקשה לאישור...
הובטח לי שזה בטיפול... יש לציין שהתקשרתי מספר פעמים לארגון בכדי לברר אם שלחו לי את האישור ובכל פעם מטייחים את העניין... עד היום לא חזרו אליי למרות שביקשתי מהאחראית שתחזור אליי עם תשובה.. למי מגישים תלונה??
יש לציין שבעקבות אי מתן האישור אני לא מקבלת תוספת שכר על וותק עבודה.
תודה על היענותכם.
הודיה
עורך דין
19/01/2016 18:50
שלום הודיה

במקום לבזבז זמן פני אל המוסד לביטוח לאומי, שם קיימים רישומים של כל מעסיקייך כולל תקופות העסקה, ובקשי לקבל תמצית רישום מעסיקים קודמים.

בהצלחה
לוי הודיה
20/01/2016 08:01
בוקר טוב.... ביטוח לאומי שלח לי תדפיס... והעתק שלחתי למעסיק שלי בכדי לקצר תהליכים... (להוכיח לו שעבדתי אצלם לפני 19 שנה)... הכל הגשתי להם על מגש של כסף רק בכדי לקבל אישור העסקה...

אבל במשך 3 חודשים הם מתעלמים ממני... וחוקית אני יודעת שתוך זמן קצוב הם מחוייבים להביא לי אישור העסקה..
אני כועסת כי הם מתעלמים, מזלזלים, זורקים מילים באוויר ולא עומדים בהבטחות.
זוהי זכותי לקבל אישור העסקה...וזוהי חובתם לספק לי את זה.
לוי הודיה
25/01/2016 14:37
אפשר תשובה בבקשה?
תודה...

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ