לאחר תהליך מיון שכלל ראיון טלפוני, מרכז הערכה, שיחות עם ממליצים וראיון סופי עם שני המעסיקים העתידים, הודיעו לי שהתקבלתי לעבודה. הייתה לי פגישת
שכר עם מנכ"ל החברה ובה קבענו שיעשו לי סימולציית שכר, אעבור על החוזה ואיידע מה אני רוצה לשנות בו. וכך היה. עשו לי סימולציית שכר, שבעקבותה הודעתי כי המשרה מתאימה לי וביקשתי לשנות שניי סעיפים
בחוזה כשעל אחד מהם המנכ"ל אמר לי שנגיע להסכמה ועל השני אמר שצריך לבדוק ויחזור אלי. יומיים לאחר מכן קיבלתי טלפון מהמנהלת העתידית שלי ובה אמרה שהיא מתחרטת על ההחלטה שקיבלו אותי לתפקיד, כי הם מרגישים שהם רוצים אותי יותר משאני רוצה את התפקיד, שאני לא מספיק מתלהבת. הייתי המומה ולא הסכמתי לדבריה. היא טענה שזה תחושות ואין לה משהו מדוייק להצביע עליו , אבל שהודיעו לי על הקבלה לתפקיד לא צהלתי ושמחתי, בנוסף נתנה לי דוגמא מקליטת עובדת נוסף בארגון והוא כבר מנהל איתה שיחות מקצועיות על התפקיד והחוזה שלו גם לא סגור , אבל החוזה לא העיקר. ואצלי אנחנו עסוקים בפרטים הטכניים יותר מידי זמן (בעובדה 48 שעות) ....היא לא הייתה רוצה להתחיל ברגל שמאל ולכן תחזור למנכ"לית תדבר איתה ויודיעו לי מה החליטו, אבל נראה לה שלא נמשיך בתהליך הקליטה.
כתבתי מכתב למנכ"ל המסביר את רצוני בעבודה, את הפרשנות של חוסר ההתלהבות שאיני מסכימה לו והוא מסתמך על תחושות של המנהלת לעתיד שלי ובקשה לקבל אותי לעבודה כפי שהחליטו על סמך עובדות.
המנכ"ל אמר לי שיחזור אלי לשיחה טלפונית ביום חמישי, מחר.
מה אוכל לעשות כדי לשמור על ההזדמנות שנתנה לי להתקבל לעבודה ? ובמידה ולא יסכימו האם זאת הפרת
חוזה?
תודה אדוה