שלום רב, סיימתי לעבוד בחברה ב-01.11.2013 ועד היום לא קיבלתי טופס 106. לאחר בירור מול משרד רואה חשבון, נאמר לי שטפסים יהיו רק בחודש אפריל 2014. האם אני יכולה לדרוש להוציא לי טופס 106 החודש? האם חוקי לא לשחרר לי טופס כזה בסיום עבודתי בחברה?
תודה.
בחברה בה אני עובדת הצהירה לאחרונה ההנהלה כי יש בכוונתה להחתים את כלל העובדים על מכתב או טופס כלשהו, שבו אנו למעשה מאשרים שכל מאן דבעי (מההנהלה) יכול להיכנס לתיבת הדואר שלנו בכל זמן שיחפוץ.
יש לציין שמדובר בתיבת דואר של מקום העבודה.
האם הדבר חוקי?
יש לי עובד שטוען כי נחתך במהלך העבודה ,
העסק הוא בית קפה
במהלך המשמרת היו 2 אחראיות משמרת ומשום מה לא הודיע הנ"ל על הפציעה ,לאחר יום וחצי הוא הגיע עם טופס על מנת שיחתמו לו על תאונת עבודה
נאמר לו כי מאחר ולא הודיע מיד לא הראה לאף אחד על הפציעה , יתכן והיא לא נגרמה לו במהלך העבודה ולא ניתן לחתום לו על שום מסמך לביטוח לאומי על מנת שיתבע מהם תשלום , אציין שהנ"ל עובד בבית הקפה חודש וחצי בלבד
האם אני צודקת בכך שלא חתמתי לו על הטופס ?
עבדתי שנה וחודשיים בתפקיד קופאית ברשת סופר פארם בסניף באזור הדרום. הסוף חודש דצמבר פיטרו אותי בגלל שלא היו מרוצים ממני. החודש לא שילמו לי משכורת עד היום. זאת הנת שכר, לא? אני מבקשת לדעת איך לגרום להם לשלם לי שכר בלי עוד איחורים!
שאלה שניה, האם מגיע לי פיצוי על הלנת שכר עד ליום שאקבל את המשכורת?
עבדתי 3 שנים במקום מסוים, עזבתי, קיבלתי אבטלה במשך חודשיים ואז מצאתי עבודה במקום אחר, לאחר שנה שם, יצאתי לשמירת הריון וחופשת לידה(סה"כ 5 חודשים + חודשיים חל"ת) ולאחר מכן נאלצתי לא לחזור לעבודה אלא למצוא משהו מתאים יותר. מיד עם סיום העבודה שם, מצאתי עבודה אחרת בה עבדתי חודשיים, ועוד 3 חודשים במקום אחר. ( בתחילת ינואר התפטרתי)
האם כרגע עד שאמצא עבודה חדשה אני זכאית לתשלום כלשהו ? או אפילו את דמי האבטלה שאז קיבלתי לראשונה ולא ניצלתי את כל החודשים שמגיעים לי ?
תודה מראש , מקווה שההודעה מובנת !
תודה , אני מבינה מתשובתך ששאלתי הייתה ברורה ומובנת, לאור זה התקשרתי הרגע לביטוח לאומי, והם אומרים שלא מגיע לי את דמי האבטלה, אני זכאית אך ורק עד שנה מיום זכאותי דאז.
מה לעשות?
שלום רב, חליתי יומיים. מה שידוע לי ע״פ חוק מגיע לי 50% שכר על יום שני של מחלה, אך מעסיק שלי טוען שלא כי תקופת המחלה היתה פחות מי שלושה ימים. האם מגיע לי כסף עבור יום שני של מחלה?
שלום רב
האם בחישוב פיצויי פיטורין לשכיר שמרוויח לפי שעה מחשבים גם שעות נוספות?
ו- אם התשובה היא לא -אשמח לדיוק:
האם מתעלמים מהם כלא הי כלל, או שפשוט מחשיבים אותן כשעות רגילות (עם 100%) שכר?
בתודה!
בעיקרון לא, אך אם מדובר בשעות נוספות קבועות (לא יותר מ- 186 שעות עבודה חודשיות) ניתן להכליל שעות נוספות עד 186 שעות עבודה בחודש לפי תעריף של 100%.
כמו כן, אם מדובר בגמול פיקטיבי לשעות נוספות הרי שוודאי שיש להכלילו בשכר הקובע לפיצויים.
לצורך חישוב פיצויי פיטורים יש לקחת רק את הרכיבים הבאים: שכר יסוד,מחלה, ימי חופשה, וחגים.
יחד עם זאת, אם ישנם רכיבים שהינם פיקטיביים ניתן להכניסם בחישוב רכיב פיצויי פיטורים.
ואם אני לא רוצה שיפרישו ממני? קרן ההשתלמות נפתחת עוד שש שנים,יש לי חיסכון בבנק,אני לא רוצה עוד הפחתה במשכורת!!!! האם יש סימוכין לזה שהמעסיק חייב את האישור שלי ואם הוא כבר גבה והעביר בלי אישורי,שהוא חייב להחזיר?
ואיפה אני רואה אם חלה עליו חובה או לא? אני שומרת במתקן של עיריית גבעתיים,האם העובדה שאני עובדת קבלנית תחת רשות מקומית אומר שאני כפופה ״להטבות״ של הרשות המקומית?
לפני היציאה לחופשת לידה עבדתי 8 חודשים, עכשיו לקראת סיום חופשת הלידה הודעתי למעסיק שאני חוזרת בתאריך מסויים, מכיוון שאני עובדת ברשת המעסיק טען שבסניף שעבדתי אין תקן ושאעבור לסניף אחר. האם זה חוקי? האם נחשב הרעה בתנאים? כמה זמן אחרי החזרה הוא יכול לפטר אותי? ושאלה נוספת, אם אני מתפטרת לאחר שימלאו לי 12 חודשים בעבודה(כולל חופשת הלידה) עדיין מגיע לי פיצויים או שצריך לעבוד לפחות שנה עד לתחילת חופשת הלידה.
תודה מראש :)
אסור לפגוע לך בתנאי השכר ובהיקף המשרה עד 60 יום לאחר חזרתך מחופשת הלידה.
ניתן להתפטר לצורך טיפול בילד עד גיל 9 חודשים תוך זכאות לפיצויים, כאשר חופשת הלידה נכללת בוותק ההעסקה- אך אם עבדת 8 חודשים + 3 חודשים חופשת לידה הרי שעדיין לא מלאה שנה להעסקתך.
אני עובד כצבעי בנגריה בעל העסק סגר את העסק בזמן אבל משפחתי האם אני צריך לספוג את ימי האבל כיום אבוד על חשבוני או אפילו על ימי החופש שלי אשמח לקבל תשובה על כך תודה יצחק אשכנזי
פוטרתי מעבודתי לאחר ארבע וחצי שנים, קיבלתי הודעה מראש על פיטורי ואני מסיימת בעוד כשבוע, בינתיים אני מחפשת עבודה ונתקלתי המודעה למשרה זמנית השאלה שלי היא האם לאחר שאני מסיימת את עבודתי הזמנית אני רשאית לגשת ללשכת העבודה ולפנות לביטוח לאומי לקבלת דמי אבטלה, האם העבודה הזמנית נחשבת לרצף עבודה? תודה
איך שנגמר לך ההודעה מוקדמת לכי לפחות להירשם כדי לאבד תזכויות ואז שתסיימי את העבודה הזמנית תלכי לחתום רגיל אבל תהיי בעיניין שהם יורידוו לך מהאבטלה את מה שהרווחת בזמנניי או יציעו לך עבודות של מסתנננייםם של שקל וחצי מניסיוןן אני אומר לך --בהצלחהההה
שלום,
אני עובדת במקום בו המעסיק לא מראה לעובדיו את דוח השעות החודשי לאישור / השלמה או בכלל לפני תשלום המשכורת. בנוסף, נוצר מצב של קיזוז ימי חופשה גם אם לא נלקחו בפועל.
האם זה חוקי לא להראות את דוח השעות?
אני עובדת על משכורת גלובלית הכוללת סכום לטובת שעות נוספות. ישנם חודשים שאני עוברת את מכסת השעות וישנם חודשים שלא. בנוסף, אני עובדת וזמינה גם מהבית - שעות שאינן נספרות בדוח.
האם ניתן לקזז ימי חופש באם יש מחסור בשעות? מה ניתן לעשות בנידון במידה ושיחה עם המעסיק לא עוזרת?
אני עובדת בחברת תקשורת מבין ה-3 הגדולות בישראל עבר 5 וחצי שנים. אני אם חד הורית מאז גירושי ויש לי ילדה בת 4 וחצי. בחודשים האחרונים היא היתה חולה לא מעט ואני נאלצתי להיות איתה בבית ונעדרתילא מעט מהעבודה. תמיד אם אישורים רפואיים ואף פעם לא מבחירה. ביום חמישי האחרון היה לי שימוע ובו נאמר לי כי אני מועמדת לפיטורים לאור העדרויות רבות מהעבודה. אני אמורה לקבל תשובה וכנראה שיפטרו אותי עד יום חמישי הקרוב.
רציתי לדעת האם קיים חוק כלשהו שיכול להגן על אם חד הורית מפני פיטורים שאינם באמת מוצדקים, אלא בגלל העדרויות כפויות שארעו אך ורק מחלה של ביתי הקטנה...?
האם על פי חוקי העבודה ניתן לחייב עובד רשות מקומית לבצע בדיקה רפואית לצורך התאמה לתפקידו לאחר 8 שנות עבודה ללא שום סיבה מבוררת תוך שהוא נמצא באותו תפקיד במשך שנמים ארוכות?
טרם קיבלתי שכר של חודש דצמבר , (רק בשביל הרקע :התפטרתי בתחילת ינואר לאחר 3 חודשי עבודה המעסיק התעלל מילולית, עובדת אחרת הגישה נגדו תלונה כי הוא היה ממש קרוב להכות אותה ). גם במשכורות הקודמות הוא התעכב במספר ימים.(לבסוף שילם)
השכר שלי בנוי על בסיס + פרמיות . בנוסף אני לא מקבלת שום מענה ממנו אלא רק הודעות נאצה! בינתיים חשבון הבנק שלי צובר עמלות על המינוס ....
מה לעשות ?
מה גם לגבי ימי חופשה ,הבראה וכו' ?
תודה מראש
האם ניתן לנקוט בצעד משפטי נגד חברה ציבורית או אפילו פרטית , שמעסיקה עובדים אקרא להם סוג א ׳ שעובדים דרכה ומקבלים תנאים והטבות יחד עם עובדים סוג ב ׳ שמועסקים ללא הגבלת זמן דרך חברות כ״א למינהן ללא תנאים למעט פנסיה . עם משכורת מינימום . עושים את אותה עבודה זה לצד זה . האם זה חוקי ? ללא ספק יש כאן אפליה גסה בין עובד לעובד .
אני עובד קבוע בענף החקלאות. בחודש קודם בוטלו כמה ימי עבודה ברגע האחרון, בגלל מזג האוויר. לא היה טעם לצאת לשדות. החודש לא שילמו לנו על הימים האלה. רציתי לדעת אם זה חוקי להוריד מהמשכורת ימי עבודה שבוטלו בגלל הסופה ברגע האחרון?
בהודעה של חדווה כתוב שהבוס שלי חייב לקבל את האישור שלי כדי לגבות ממני כספים לטובת קרן ההשתלמות. עו״ד ארז כהן אומר משהו שונה. אני מבולבל,אפשר בבקשה להתיר את הפלונטר?
שלום
בעבודתי לא דובר על ביטוח מנהלים ואני לא מקבל הפרשה לפיצויים ולא כלום.
אני עובד שנה וחצי במקום הנוכחי.
האם יש לי זכות לבוא ולדרוש רטרואקטיבית את התשלומים הנ״ל?
ביטוח מנהלים וגם הפרשות לפיצויים
אני עובדת שכירה בחברה פרטית מסויימת במשך 4 וחצי שנים. השכר שלי מבוסס על שכרשעתי + פרמיה באחוזים מסכומי הכסף שאני גובה. ביום ראשון האחרון המעסיק הודיע לי ולעובדים האחרים כי: אחוז הפרמיה שאנחנו מקבלים יופחת ב-0.9% החל מ-1 לפברואר ומי שרוצה יכול לעבוד עוד שעה כל יום ולקבל תשלום עבורה...
לפי ההבנה שלי זוהי הרעת תנאים שכן תהיה פגיעה בשכר שלי. רציתי לדעת האם אני מבינה את החוק נכון והאם במצב כזה אוכל להתפטר ולקבל פיצויים.
עבדתי במשרד 4 חודשים המעסיק הודיע לי על פיטורין .
כבר למחרת לא הגעתי לעבודה ולא קיבלתי מכתב פיטורין האם מגיע לי הודעה מוקדמת וכמה ימים . מגיע לי 4 ימים עבור חודש דצמבר + פדיון ימי חופש הוא מבקש שאחתום לו על מכתב שאין לי התחייבות נוספת. מה עלי לעשות?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי