פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 275
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

יניב
10/10/2018 10:28
אני עובד מעל 3 חודשים בבית קפה... לא קיבלתי שכר עבור ימי החג החודש. הבוס שלי טוען שאני חייב להיות נוכח במקום העבודה יום לפני נחג ויום אחרי החג... ורק אז אני מקבל על החג.. ואני חושב שהוא מטעה ומעוות את לשון החוק שהכוונה שם בכלל שאני אקבל ימי חג רק אם עבדתי גם לפני וגם אחרי.. כלומר אם התפטרתי לפני החגים או אם לא עבדתי בכלל לפניהם שם...

מי צודק? יתכן שאני לא מקבל ימי חג גם אם אני עובד במקום כעובד קבוע כמעט שנה?
עורך דין
10/10/2018 15:27
שלום יניב

אם עבדת יום לפני החג וביום העבודה הסמוך לאחר החג, מגיע לך תשלום עבור החג.

בהצלחה
גבריאלה
10/10/2018 10:29
מה תגידו על זה, גם הלינו לי שכר - שילמו חודש אחרי וכשכן שילמו עדיין חסרה לי חצי שעה מהמשכורת. גם לא שילמו נסיעות ע"פ התעריף שהובטח לי ובמקום זאת - 10 שח ליום.(שבפועל נסעתי כל יום בתחבצ מעל שעתיים סהכ והתעריף היה 43.8 שח ליום).

וגם רק עכשיו קיבלתי את התלוש והתברר לי כי שילמו לי לפי שכר המינימום הקודם 28.45 במקום הנוכחי 29.12 ,
אציין שגם כל התהליך הזה היה מלווה בסינונים מצידם וברדיפות מצידי.

מאד רוצה לתבוע עקב עוגמת הנפש שהעבירו אותי בכדי לקבל את שמגיע לי.

יש פה עילה לתביעה ? ( יש לי תיעודים שסיננו אותי והוכחות לכך ) .
עורך דין
10/10/2018 15:26
שלום גבריאלה

ככל שהמעסיק הפר חוזה או התחייבות בעל פה וככל שלא שולם שכרך במלואו, יכול בהחלט להיות שיש לך עילה להגשת תביעה כנגד המעסיק. בכל מקרה, לפני שפונים לבית הדין לעבודה - מומלץ בחום לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

בהצלחה
ירדן
10/10/2018 10:30
יצא לי לעבוד באיזה מוקד בבאר שבע מאפריל, במקוד הזה מפורסם שכל עובד שמביא עובד איתו יקבל אחרי שלושה חודשים שהוא והעובד עובדים 555 שח.

הבאתי אחרי כמעט חודשים את חברה שלי שתעבוד איתי, היא התחילה לעבוד ב31.5.18.

אני הייתי אמורה לעזוב את המוקד ביולי אבל המשכתי לעבוד כי אני והאחמשית הסכמנו שאני אעבוד בחצי משרה.

את הכסף הייתי אמורה לקבל בספטמבר והאחמשית שכחה להכניס לי אותו למשכורת,כששאלתי אותה אם היא הכניסה לי היא אמרה שהיא שכחה והיא תבדוק מה אפשר לעשות.

מפה לשם אני התפטרתי מהעבודה ב5.9 ואז בסוף חודש 9 שאלתי אותה אם היא מכניסה לי את הכסף החודש היא אמרה שלא מגיע לי כסף כי לא עבדתי בספטמבר.(זה לא אמור להיות קשור כי היא הייתה צריכה להכניס לי את הכסף למשכורת של חודש 9)

האם אפשר לתבוע אותם בתביעות קטנות?

מציינת שיש לי איתה את כל השיחות בוואטסאפ שהיא בוודאות אומרת שהיא שכחה להכניס לי את הכסף ואז פתאום הם לא רוצים להביא לי את הכסף.
עורך דין
10/10/2018 15:24
שלום ירדן

לא ניתן להגיש תביעה בנושא עבודה בבית המשפט לתביעות קטנות בכל מקרה, שכן הסמכות הבלעדית לדון בכל הנוגע ליחסי עבודה נתונה בידי בית הדין לעבודה.

בהצלחה
אלידור
10/10/2018 10:31
שלום רב,
הועסקתי ע"י חברת תקשורת ידועה בארץ במשך שנה ושלושה חודשים. חתמתי על התפטרות ב6 לספטמבר, 2018.
ביקשתי מהמעסיק לקבל מידע עבור טופס 106 לכספי פיצוים שאני זכאי להם, ומאותו הרגע התירוצים לא מפסיקים לצוץ. בהתחלה נאמר לי שהשכר שלי עדיין לא נסגר ורק אחרי ה 1.10 אני אקבל את הטופס. חיכיתי מעל חודש, שלחתי מייל נוסף למעסיק ובמייל נאמר לי שהחשבת שכר של החברה בחופש עד ה20.10 ורק אחרי שהיא תחזור יהיה ניתן "להתחיל בתהליך" ולשלוח לי את הטופס. מיותר לציין שלטלפון הם לא עונים לי ואני מתקשר איתם באמצעות מיילים. אחר הצהריים היום נשלח מייל נוסף שעד סוף החודש הטופס יהיה אצלי במייל. האם ניתן לעשות משהו על מנת לקבל את כספי הפיצויים לפני סוף החודש? האם מותר להם כביכול "למרוח" אותי ככה?
עורך דין
10/10/2018 15:23
שלום אלידור

החוק קובע עד מתי חייב המעסיק לשלם פיצויי פיטורים ואם המעסיק שלך, חברת תקשורת גדולה או כל מעסיק אחר, לא פועל בהתאם להוראות החוק - באפשרותך להגיש תביעה לתשלום פיצויי פיטורין בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
שגית
10/10/2018 10:34
לצערי פוטרתי לאחרונה מעבודתי ואני בחודש חמישי להריון (פיטורים סוג של חוקיים כיווון שהייתי על חוזה החלפה לחל"ד והם החליטו שלא להאריך את החוזה).

יש לי 11 תלושי שכר ולמיטב הבנתי אינני זכאית לדמי אבטלה כיוון שיש צורך ב 12 תלושים מתוך 18 (חתמתי אבטלה לאחר חל"ד לפני שהתחלתי לעבוד).

לפי מה שאני קוראת באתר של זכותי אני אהיה זכאית לאבטלה לאחר חופשת הלידה - האם כך הדבר? למרות שאני לא עובדת מספר חודשים שקודמים ללידה?

אני שוקלת האם לעבוד ביום הבחירות וכך יהיה תלוש נוסף ואז יהיו לי 12 תלושי שכר מתוך 18 חודשים במידה ואז אחתום על אבטלה האם עדין אהיה זכאית לדמי לידה?
האם אבטלה שקודמת לחופשת לידה לא מבטלת את דמי הלידה?
עורך דין
10/10/2018 15:21
שלום שגית

עם עד למועד הפיטורים היו לך 11 תלושי שכר, הרי שלאור חובת ההודעה המוקדמת יהיו לך 12 תלושי שכר בכל מקרה...

בהצלחה
אביאל
10/10/2018 10:53
השתחררתי משירות קבע (סיום העסקה לצורך העניין) בתאריך 13/09. התייצבתי לראשונה בתאריך 04/10 בלשכת התעסוקה על מנת לקבל אבטלה.
היום שנקבע עבורי הוא יום רביעי (היום) במידה ואני לא מתייצב היום, האם הימים שבין השבוע שעבר לשבוע הנוכחי "הולכים לאיבוד" ובעצם אני לא אקבל את הימים האלה גם בעתיד או שזה פשוט מאריך לי את התקופה בה אני נדרש להתייצב ואני אוכל לקבל אותם פשוט אקבל אותם רק מאוחר יותר?
עורך דין
10/10/2018 15:20
שלום אביאל

אם לא תתיצב בלשכת התעסוקה במועד שנקבע עבורך אתה עלול לאבד את זכאותך לקבלת דמי אבטלה - שים לב.

בהצלחה
ע.א
10/10/2018 14:13
לאחר החל״ד חזרתי לעבוד ליום אחד
ולקחתי ימי מחלה והמשכתי להיות עם הקטנה בבית, לאחר מכן כל עובדי החברה מקבלים חלת כי מאחר ואנחנו עובדים בבתי ספר אין עבודה באוגוסט , בספטמבר חזרתי לעבוד ביום הראשון ללימודים , נתקלתי בבעיה המרחק הוא 44 קמ מהבית לעבודה, אין מסגרת לילדה ופשוט החלטתי לקחת עוד כמה ימי מחלה להיות איתה בבית ולסיים בקרוב את העבודה לצורך גידול הילדה, עיינתי בתלוש המשכורת האחרון וראיתי שהורידו לי את כל הנסיעות( 400 שח תשלום קבוע, משכורת גלובאלית) בטענה שעבדתי רק יום אחד. דבר נוסף שהשתנה בתלוש זה המשרה שלי- הייתה כגלובאלי- לפתע זה שעתי!
השאלה היא: האם מותר לעשות שינויים כאלה בזמן שעובד נמצא בימי מחלה? להוריד לעובד את כל הנסיעות כי לא הגיע והוא בימי מחלה??? לשנות את תנאי המשרה?
עורך דין
10/10/2018 15:19
שלום לך

המעסיק צריך לשלם נסיעות רק אם נסעת בפועל ואם לא עבדת לא מגיע לך תשלום עבור נסיעות. שינוי המשרה לשעתית אינו תקין ומהווה הפרה בוטה של הוראות החוק. פני אל המעסיק בכתב ובקשי לתקן את המצב.

בהצלחה
ל.ד
10/10/2018 10:18
שלום לכולם

התחלתי עבודה חדשה בתחילת החודש היום פוטרתי בלי שימוע ובלי הודעה מראש מול כולם.

המעסיקה לא אישרה לי הפסקות במשמרת של 6 שעות.

המעסיקה התנהגה בצורה לא יפה כלפיי בפומבי מול לקוחות ושאר העובדים בעזרת הערות משפילות.

המעסיקה פיטרה אותי לאחר שחזרתי מחופשת מחלה של יום אחד עקב פגיעה גופית קלה שלא אפשרה לי להתנהל מקצועית במהלך המשמרת יש לי אישור מחלה מרופא.

האם ניתן לעשות משהו בנידון?
המעסיקה טוענת שחתמתי איתה שאני בתקופת ניסיון ומאיימת גם שלא תשלם לי את השכר של הימים שעבדתי.
סיון
10/10/2018 10:17
הגשתי תביעה לדמי תאונה וקיבלתי את מקסימום הימים, אבל הסכום שחושב הוא לעג לרש. באתר בט"ל כתוב שהסכום מחושב לפי ההכנסות ב-3 החודשים קודם לתביעה. כנראה שבט"ל מפרש את ההגדרה הזאת אחרת ממני. אני עצמאית ובהתאם למקובל בתחום עיסוקי ההכנסות שלי אינן קבועות ואינן נכנסות כל חודש (לבט"ל אני משלמת יופי יופי מדי חודש בחודשו).

ב-3 החודשים שקדמו לתאונה היו לי הכנסות גבוהות בהרבה מהסכום בו הם השתמשו לחישוב, ציינתי זאת בטופס וצירפתי את החשבונית שהוצאתי ללקוח. בכל זאת חישבו לי את הפיצויים לפי המינימום, כמי שלא עבדה בזמן התאונה. (התאונה היתה ביוני, החשבונית ממרץ).

האם ניתן לערער על כך?
מיכל
10/10/2018 10:16
התחלתי מקום עבודה חדש באוגוסט. שהיה חודש עבודה מלא ורגיל. ספטמבר היו מלא חופשים. החוזה שלי מוגדר כעובד גלובלי. בתלוש שכר גיליתי כי הגדירו אותי כעובדת יומית.. הופעתי מאוד (בחוזה אין איזכור לדבר) השכר החודש לאחר חופשי חודש שעבר הינו פחות מחצי.. האם הדבר לגיטימי? לא הצלחתי לאתר דבר ברשת על כך. אשמח לאסמכתאות. תודה מראש.
הראל
10/10/2018 10:07
רקע:

אני והמעסיק שלי מנסים להבין כמה ימי חופשה מגיעים לי כרגע ומה השכר של כל יום.

אני עובד רצוף באותה עבודה כמתכנת, על פרויקטים שונים, מאיזור 2012 - העבודה נעשית מהבית.
מטבע הדברים השכר מאז 2012 השתנה מאוד.
העבודה היא עבודה שעתית, לא מלאה, בעצימות משתנה.

ישנם חודשים של 60 שעות, 120 שעות, 40 שעות וכו' (בחודשים האחרונים יש התייצבות באיזור 100-120 שעות).

הסיבה לשעות המשתנות היא התנגשות עם דברים אחרים שלי, כגון לימודים או חופשה - אך לא לקחתי יום חופשה אחד רשמי מימיי - כלומר לא קיבלתי כסף מעבר לשעות בהן עבדתי בפועל [מלבד בונוסים].

מעבר לחופשות (שהיו ללא תשלום ולא נרשמו כחופשות), עבודה נעשית כל יום.

לא אני ולא המעסיק מבינים בזה, אני הנחתי שימי החופשה פשוט נצברים לאט לאט, והוא לא מכיר את הנושא (מדובר בחברה קטנה עם עובדים אחדים שאיני בקשר איתם - כאמור העבודה מהבית).

כרגע ע"פ התלושים צבורים לי 20 ימי חופשה, אך נראה שהצבירה בתלושים לא מתבצעת נכון (למשל לפי התלושים של 2018 נצברים לי 0.16 ימי חופש כל חודש, ללא קשר לכמות השעות, והתחלתי את 2018 עם 19 ימים לפי תלוש ינואר).

אציין שאין ויכוח ביני לבין המעסיק כך שאיני מחפש עצות שמערבות פניה לגורמים שלישיים - יש נסיון להבין מה המצב החוקי של הדברים ע"מ שנוכל לפעול על פיו.

השאלה:

1) כמה ימי חופש מגיעים לי כרגע ולפי איזה שכר?

2) האם הם נצברים מ2012 או שאיבדתי את חלקם?

2א) במידה ואיבדתי - האם זו אשמתי שלא ידעתי שעליי להשתמש בימי החופשה השנתיים, או היתה זו אחריות המעסיק "להוציא" אותי לחופשה?

2אא) במידה והיתה זו אחריות המעסיק - מה עושים?

וכן, גם אותי מפתיע שנזכרתי בנושא רק עכשיו.
תודה!
ימית
10/10/2018 10:04
שלום אשמח למענה. חברה עובדת במקום עבודה 8 שנים מתוכם 4 שנים בתפקיד מסוים . לפני שנה חלתה בסרטן השד ועברה טיפולים ובעקבות כך לא הייתה 7 חודשים בעבודה . לפני חודשים חזרה לעבודתה לאותו התפקיד , המנהל הישיר שלה עובר לנהל סניף אחר והיום לקח אותה לשיחה ואמר לה שלפני שהוא מעביר את כל הנדרש למנהל החדש הוא מעדיף שהמחליפה שלה כאשר היתה חולה תהיה בתפקיד שלה כאשר חברתי שאלה מדוע הוא לא נתן סיבות ואמר שזה העדפה שלו וכך גם יגיד למנהל החדש . האם מדובר בהליך חוקי ?
קרן
10/10/2018 09:57
א. אם הודעתי למעסיק חודש אחרי שהסתיימה חל"ד על הפסקת עבודה לטובת גידול הילדה, האם ה-90 ימי המתנה מתחילים יום למחרת אחרי ההודעה או 30 יום אחרי?

ב. האם בלשכה כשמחפשים לי מקום עבודה לשלוח אותי, מתייחסים לתפקיד ותחום עיסוק הקודם שלי יכולים לשלוח אותי לכל מקום עבודה ללא קשר לתחום ואופן העבודה?

ג. אם השכר שלי היה בין 10 ל 14 . האם אני יכולה לומר להם שחייבת עבודה עם שכר דומה ולא פחות . או גם כאן הם לא סופרים אותי ואת הצרכים שלי?

תודה מראש.
איריס פלד
10/10/2018 08:52
איך מחושבים דמי מחלה לעובד שהיו לו 7 ימי מחלה כאשר 2 הימים (השלישי והרביעי של המחלה) הם ימי ערב חג וחג?
אליאן
09/10/2018 23:04
שלום אני סייעת בגן ילדים פרטי וזאת פעם שניה שהועסקתי ללא שום הסכם עבודה חתום! האם זה נוגד לחוק!? אם חד משמעית כן אני הולכת ליתבוע בבית הדין לעבודה
אני אנסה לסיים את העבדות הזילזול והעסקות הפחד תחת כוחנות של מעסיקות בגנים פרטיים בתנאי חרפה
אתחיל בחוסר הסכם העסקה בכלל ואמשיך בניצול לרעה באוכלוסייה חלשה כמו סייעות בגנים פרטיים
תודה מראש
אליאן
דור
09/10/2018 21:19
שלום, אני מתפטר מעבודתי לאחר תקופה של שנה וחצי.
לאיזה פיצויים אני זכאי (הבראה/ימיחופש/מחלה)
תודה מראש.
אבנר
09/10/2018 12:23
תלוש השכר לחודש ספטמבר כלל שכר מלא בניכוי של 6 ימי חופשה עבור חגים , התחשיב לפי המעביד הוא 2.5 ימי חופשה עבור ראש השנה , 1.5 עבור יום כיפור , 1.5 עבור סוכות ועוד 0.5 ימים עבור ערב שמחת תורה . יש לציין כי לא עבדתי בערבי החג, בערב יום כיפור מקום העבודה היה סגור. האם הגיוני כמות ימי החופשה שמומשו ?
רעות
09/10/2018 11:40
שלום, אשמח לעזרה.
אני עצמאית וביצעתי עבודה בחודש מרץ באחת העיריות.
חיכיתי בסבלנות שוטף +90 ועד היום לא קיבלתי את התשלום. אני מתקשרת כל הזמן וכל פעם מעבירים אותי מבן אדם לבן אדם או מסננים ולא עונים או פשוט דוחים אותי מיום ליום כל פעם מסיבה אחרת (האחרונה היתה- "גיליתי שהגזבר לא חתם והוא לא נמצא היום כדי לשאול למה..")

כתבתי גם מייל לתלונות הציבור אך גם שם אין מענה.
האם יש מה לעשות משפטית?
שחר
09/10/2018 11:39
עבדתי בחנות (עבודה במשמרות) במשך כ9 חודשים
מסתבר שהמנהלת הסתירה ממני ומכל העובדות בחנות שהחנות עומדת להסגר.. בסוף ניתנה לי התראה של כ4 ימים לפני הסגירה.

בדקתי באינטרנט והיה כתוב שמגיעה לי התראה של לפחות 13 וחצי ימים מראש השאלה שלי היא האם זו באמת תקופת הזמן שהיו צריכים להודיע לי על הסגירה? כי זו עבודה במשמרות ולא משרה מלאה.

והשאלה השנייה היא במידה וזו באמת תקופת הזמן שהיו צריכים להודיע לי ובפועל הודיעו לי רק 4 ימים לפני האם צריכים לשלם לי על אותם ימים?
קירה
09/10/2018 11:27
רציתי לשאול, יצאתי לחופשת לידה ובנתיים מקום העבודה שלי הועבר למקום המרוחק כ 65 קמ מביתי.

במידה ואני מתפטרת כשהבת שלי כבר בת 10 חודשים, האם אני עדיין זכאית לביטול המתנה של 90 ימים לחתימת אבטלה?

כלומר האם במקרה של הרעת תנאים אני זכאית לביטול בלי קשר לגידול הילד או לא?

אני יודעת שפיצויים ניתן לקבל רק כשמתפטרים לטובת גידול הילד עד 9 חודשים מהלידה. אך מה קורה לגבי המתנת 90 הימים לאבטלה?
ט.ד
09/10/2018 11:24
במהלך העבודה נפלה לי סכין וחדרה לאצבע ברגל. הסיעו אותי לבית חולים אבל מלבד חבישה וחיסון לא טיפלו יותר מידי.

יש לציין שאמרו לי בעבודה לבוא עם נעל סגורה אבל לא הקפידו על זה יותר מידי, ובאתי עם נעל פתוחה באופן חד פעמי.

האם ניתן לתבוע על תאונת עבודה? את מי תובעים? מה סיכוי ההצלחה ומה הסיכון מהצד שלי? אני עלול להפסיד כסף או שיפטרו אותי בגלל שתבעתי אותם?

יש לציין שאני אוהב את מקום העבודה והאנשים אחלה ואני לא רוצה בעיות.

מנגד, זה מקשה עליי ללכת וכואב ופגע בי משמעותית כי טסתי יום אחרי זה לחו"ל וזה הגביל אותי.

מה טווח הסכום בערך שניתן לקבל בתביעה? האם במקרה הנ''ל שווה לתבוע והאם זה נחשב תאונת עבודה שיש לפיה זכויות מיוחדות?

אשמח לכל מידע שיכול לעזור אני לא מתמצא בתחום הזה בכלל.
תודה
אלכס
09/10/2018 11:22
שאלה:
אני עובד במקום עבודה אל בסיס שעתי שלמקום העבודה אין הסכמים קבצים מי כל סוג. האם אני זכאי ל ימי חג בתשלום?

כי אצלנו במקום עבודה לא משלמים דמי חגים. כוונה אם אתה עובד בחג או ערב חג אתה מקבל 150% ואם לא עובד ביום חג אתה לא מקבל תשלום.

השאלה מה אומר חוק אל זה?

תודה לתשובה
איריס
09/10/2018 11:16
שלום לכולם!
שאלה בדיני עבודה
עובדת בגן ילדים כשנה (בחודשיים הראשונים לא התקבל תלוש משכורת)
בתחילה הועסקה במשרה חלקית
היקף המשרה: 5 שעות ביום - כל יום (לפעמים אף יותר)
כאשר ביקשה חל"ת לתקופה של חודש (מטעמים אישיים) ירד היקף המשרה למידי פעם, כשמתאים למעסיקה
כרגע כבר חודש לא עובדת והמעסיקה לא מפטרת
מה הזכויות של העובדת? ומה ניתן לעשות עם המעסיקה?
אודה על תשובתכם
מירב
09/10/2018 11:16
היי, אודה לקבלת עזרתכם.

עובדת אשר עברה תאונת דרכים קלה בדרכה לעבודה.
הייתה במחלה 3 ימים בלבד, ולכן אין מקום לביטוח לאומי.
האם המעסיק מחויב לשלם את 3 ימי המחלה? באם התשובה חיובית - האם המדובר בתשלום מלא מהיום הראשון?

באם התשובה הנה שלילית - מי כן אמור לשאת בתשלום? האם ביטוח הרכב? האם זאת תאונת עבודה לפי החוק והאם זה אומר שיש עוד זכויות במקרה כזה?

אודה להתייחסותכם.
תיקווה
09/10/2018 09:16
כיצד אוכל לתבוע מענק עבודה של שנים קודמות?
אלעד
09/10/2018 08:26
שלום,
אני עובד במקום עבודה שלא מוכן לספק סכום.
במטבח עצמו עוברים מאות אנשים ביום ולכן סכום אישי נעלם מהר מאוד.
האם מקום העבודה חייב לספק סכום?
תודה
מ.ג
09/10/2018 08:16
בוקר טוב עורך דין נכבד,

אם היה לי עיקול במשכורת והעיניין סודר ,שהגעתי לקבל את מה שמגיע לי אמרו לי שהמשכורת עדיין בחברה, איך או מי אמור לשלם לי את המשכורת ? המעביד או אלה שעיקלו אבל יש לי ביטול עיקול ביד.

תודה לעונים.
לינוי
08/10/2018 23:45
האם מגיע לי תשלום על ימים בהם הבוס סוגר את העסק שלו ובגלל זה גם אני לא עובדת כי הוא נוסע לכמה ימים לחול??
דמי חג
הלני
08/10/2018 23:09
שלום,
ברצוני לדעת האם מגיע לי תשלום יום חג - כאשר אני נחשבת ל״עובדת ערב+ שישי בקרים״- כאשר חל ערב חג ביום שבו אני אמורה לעבוד אך עקב ערב החג המקום פעל עד שעה 14:00?!
בנוסף, האם זה משנה אם ערב החג יצא ביום ראשון- אך יצא שלא עבדתי חד פעמי את יום שישי שלפניו - שעל בסיס זה המעסיק לא ישלם לי דמי חג?
(השאלה קצת מסובכת בעקבות התשובות שקיבלתי מהמעסיק)
אשמח לתגובתכם:)
אבי
08/10/2018 22:13
אני עובד חצי שנה במקום עבודה יורד לי בתלוש פנסיה המעביד לא מפריש לקופה יש לי הקלטה שהמנהל שלי אומר לי רק שאני עוזב את מקום עבודתי המעסיק מפריש לי הכל דיברתי אם הנהלת חשבונות אומרת לי שאנחנו מפקידים פעם בכל רבעון לא כל חודש והמקום עבודה בקשיים מה לעשות ברצוני לתבוע סכום פיצוי זה אפשרי




: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ