פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: עובד אחזקה בחברת שלג לבן - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: עובד אחזקה בחברת שלג לבן - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/07/2013 10:51
הנך מוזמן ליצירת קשר לייעוץ פרטני לצורך מיצוי זכויותייך.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
11/07/2013 10:49
שלום רב,

שמי חורחה, אני גר באשדוד, עליתי ארצה לפני 9 שנים מארגנטינה. רציתי ליצור איתכם קשר בשל בעיות בעבודה שלי, אני עובד באותה חברה "שלג לבן" כמעט 8 שנים כעובד כללי שכיר בתחום האחזקה.

במהלך השנה האחרונה עבדתי 12 שעות, שישה ימים בשבוע, עכשיו הסתיים החוזה עם החברה ומציעים לי לעבוד 8 שעות במקום 12 כעובד ניקיון ברחוב, אני חולה סכרת ויש לי לחץ דם גבוה ואני לא מסגול לעבוד בתנאים האלה (בלי שירותים ומתחת השמש), ובגלל ירידת השעות מ-12 ל-8 המשכורת תיהיה הרבה יותר נמוכה.

החברה לא רוצה לפטר אותי, ואם יתנו לי מכתב פיטורין יגידו לי לוותר על הפיצוים. אני בחופש מחלה עד יום חמישי, כל המצב החמיר את מצב הבריאותי כי אני מאוד לחוץ ואני כבר לא יודע למי לפנות הלכתי לביטוח לאומי והם אמרו לי שבלי מכתב פיטורין אצטרך לחכות 3 חודשים כדי לקבל דמי אבטלה. גם אמרו לי שיש סיכוי שאוכל לקבל דמי אבטלה בלי לחכות אם יכתבו לי שהורידו לי שעות.

אני לא יכול להרשות לעצמי לחכות שלושה חודשים, אני גם רוצה לדעת מה אני יכול לעשות לגבי הפיצויים אני מבקש שימליצו לי מה כדאי לי לעשות האם אני יכול לקבוע פגישה עם עורך דין בשביל לקבל יעוץ משפטי בעניין ההתנהלות של חברת שלג לבן ולדעת מה אני יכול לעשות בשביל לדאוג לעצמי ולמשפחה שלי.
11/07/2013 10:51
הנך מוזמן ליצירת קשר לייעוץ פרטני לצורך מיצוי זכויותייך.

ארז כהן, עו"ד
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
11/07/2013 10:57
אז אתה חושב שאני באמת צריך לפגוש עורך דין בשביל להתמודד מול החברה? יש לכם משרד באזור הדרום שאליו אני יכול להגיע? אתם עובדים ביום שישי?
11/07/2013 10:59
משרדנו ממוקמים בתל אביב אך אנחנו מייצגים גם בבית הדין לעבודה בבאר שבע.
ניתן לפנות טלפונית לקבלת פרטים נוספים והבהרות.

ארז כהן, עו"ד
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
11/07/2013 19:54
שלום רב
חברת שלג לבן מיוצגת בבאר שבע על ידי משרד עו"ד אלמקייס ושות, לפני שבועיים סיימנו בהצלחה, תביעה נגדם בשם עובדת שהיתה גם היא ראויה לפיצויים והם סרבו לשלם לה, בהחלט יש לך עילה של הרעת תנאים וחשוב להוציא קודם מכתב מקדים לחברה לפני צעד כלשהו שאתה עושה
בהתאם למצב בריאותך ראוי שתזדרז

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: עובד אחזקה בחברת שלג לבן - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ