שמי חורחה, אני גר באשדוד, עליתי ארצה לפני 9 שנים מארגנטינה. רציתי ליצור איתכם קשר בשל בעיות בעבודה שלי, אני עובד באותה חברה "שלג לבן" כמעט 8 שנים כעובד כללי שכיר בתחום האחזקה.
במהלך השנה האחרונה עבדתי 12 שעות, שישה ימים בשבוע, עכשיו הסתיים החוזה עם החברה ומציעים לי לעבוד 8 שעות במקום 12 כעובד ניקיון ברחוב, אני חולה סכרת ויש לי לחץ דם גבוה ואני לא מסגול לעבוד בתנאים האלה (בלי שירותים ומתחת השמש), ובגלל ירידת השעות מ-12 ל-8 המשכורת תיהיה הרבה יותר נמוכה.
החברה לא רוצה לפטר אותי, ואם יתנו לי מכתב פיטורין יגידו לי לוותר על הפיצוים. אני בחופש מחלה עד יום חמישי, כל המצב החמיר את מצב הבריאותי כי אני מאוד לחוץ ואני כבר לא יודע למי לפנות הלכתי לביטוח לאומי והם אמרו לי שבלי מכתב פיטורין אצטרך לחכות 3 חודשים כדי לקבל דמי אבטלה. גם אמרו לי שיש סיכוי שאוכל לקבל דמי אבטלה בלי לחכות אם יכתבו לי שהורידו לי שעות.
אני לא יכול להרשות לעצמי לחכות שלושה חודשים, אני גם רוצה לדעת מה אני יכול לעשות לגבי הפיצויים אני מבקש שימליצו לי מה כדאי לי לעשות האם אני יכול לקבוע פגישה עם עורך דין בשביל לקבל יעוץ משפטי בעניין ההתנהלות של חברת שלג לבן ולדעת מה אני יכול לעשות בשביל לדאוג לעצמי ולמשפחה שלי.