פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיטורים מפתיעים מאד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיטורים מפתיעים מאד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/07/2013 06:22
ניתן כמובן להגיש תביעה בין אופן פיטורים כזה. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
11/07/2013 00:02
עבדתי בחברת תקשורת שמונה וחצי שנים. עד שיום אחד בתאריך ה-14 לחודש תוכנות המחשב שעבדתי עליהם ביום עבודה שגרתי התחילו להחסם לסרוגין. התקשרתי לתמיכה הטכנית של החברה והם סידרו לי את זה והמשכתי לעבוד רגיל. למחרת 15 לחודש הגעתי שוב ליום עבודה שגרתי אבל כאשר ניסתי לפתוח את דלת הכניסה עם התג עובד שלי התברר לי שהיא אינה מזהה אותו. לבסוף נכנסתי בעזרת עובדים אחרים והתחליתי להעלות מחשב ולהתכונן ליום עבודה נוסף, אבל מחשב החברה לא זהה אותי יותר וכאשר התקשרתי לתמיכה אמרו לי שאינם יודעים מה קרה. (כל הזמן הזה שאני מנסה להעלות מחשב רואה אותי המנהל ולא אומר דבר).

לאחר כמעט שעה של נסיונות ואי נעימות עם לקוחות שממתינים לי קורא לי אליו המנהל וטוען שהיתה "פדיחה" והוא שכח להגיד לי שאני מפוטר ותאריך הפטורים הוא בכלל מ-13 לחודש.

עוגמת הנפש והפגיעה שבעצם הליך פיטורים שכזה הוא מבזה. עוגמת הנפש רבה חוסר האונים מול הלקוחות שממתינים לי ולא מבינים מה קרה וגם העמיתים שלי לעבודה לא מבינים מה קרה. הפגיעה בשם הטוב שלי היא רבה לאין שיעור. האם יש מקום להגשת תביעה בגין עוגמת הנפש והפגיעה בשם הטוב?
והאם ניתן לדרוש פיצויים כספיים בגין המקרה? המקרה קרה בערך לפני שנה.
11/07/2013 06:22
ניתן כמובן להגיש תביעה בין אופן פיטורים כזה. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיטורים מפתיעים מאד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ