פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הודעתי על התפטרות אבל... - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הודעתי על התפטרות אבל... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/07/2013 11:32
מאחר ואת הודעת על התפטרותך, אפילו שזה היה גם האינטרס שלו, עלייך לתת הודעה מוקדמת כדין.
הודעה מוקדמת היא בת 30 יום ואינך מחויבת להישאר מעבר לזה. במהלך ההודעה המוקדמת ניתן לפדות ימי חופשה, אך להותיר למעסיק לפחות 14 ימים של הודעה מוקדמת בהם תעבדי בפועל.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
10/07/2013 11:13
לפני כשבוע הודעתי למעבידי בעל פה כי ברצוני להתפטר. הנ"ל עקב הרעה משמעותית ביחסו אליי.

כשמסרתי לו הנ"ל טען בפניי כי בכל מקרה הוא "עייף" ממני וכי עזיבתי במהרה הינה אינטרס משותף שלי ולשלו כשהבהרתי לו כי מילותיו אלו הינן בגדר פיטורין לכל דבר ועניין הכחיש וטען שקיים בינו ובינו זכרון דברים לפיו עם הודעת עזיבה מצידי עליי להשאר לעבוד אצלו 4 חודשים.

הבהרתי לו כי אין בכוונתי להשאר 4 חודשים במידה ואינו מתכוון לתת לי פיצויי פיטורין והוא ענה לי כי מבחינתו יעשה הכל כדי שאשאר מקסימום עוד חודש וחצי מיום שיחתנו המפורטת להלן.

אציין כי אני והמעסיק היננו ביחחבים חבריים קרובים ביותר והדרדרות החלה לא מזמן.בכל מקרה אינני יודעת מה עליי לעשות וכיצד לפעול.האם הוא יכול לבלוע את העוגה ולהשאירה שלמה???

אציין כי כעת אני בחופשה אותה לקחתי עד לתאריך 30.07.13.אינני יודעת באם לחזור לעבוד חודש חודש וחצי נוספים לפי החליל שלו או שמא עליי להאריך החופשה עם ימי מחלה.על פניו הוא פיטר אותי (כל מילותיו מכוונים לכך) אך אינו מוכן בשום פנים ואופן להגיש לי מכתב פיטורין או לפטרי ומצד שני מחייב אותי להגיש לו מכתב התפטרות מייד עם חזרתי מהחופש.מה לעשות?...
10/07/2013 11:32
מאחר ואת הודעת על התפטרותך, אפילו שזה היה גם האינטרס שלו, עלייך לתת הודעה מוקדמת כדין.
הודעה מוקדמת היא בת 30 יום ואינך מחויבת להישאר מעבר לזה. במהלך ההודעה המוקדמת ניתן לפדות ימי חופשה, אך להותיר למעסיק לפחות 14 ימים של הודעה מוקדמת בהם תעבדי בפועל.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הודעתי על התפטרות אבל... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ