לפני כשבוע הודעתי למעבידי בעל פה כי ברצוני להתפטר. הנ"ל עקב הרעה משמעותית ביחסו אליי.
כשמסרתי לו הנ"ל טען בפניי כי בכל מקרה הוא "עייף" ממני וכי עזיבתי במהרה הינה אינטרס משותף שלי ולשלו כשהבהרתי לו כי מילותיו אלו הינן בגדר פיטורין לכל דבר ועניין הכחיש וטען שקיים בינו ובינו זכרון דברים לפיו עם הודעת עזיבה מצידי עליי להשאר לעבוד אצלו 4 חודשים.
הבהרתי לו כי אין בכוונתי להשאר 4 חודשים במידה ואינו מתכוון לתת לי פיצויי פיטורין והוא ענה לי כי מבחינתו יעשה הכל כדי שאשאר מקסימום עוד חודש וחצי מיום שיחתנו המפורטת להלן.
אציין כי אני והמעסיק היננו ביחחבים חבריים קרובים ביותר והדרדרות החלה לא מזמן.בכל מקרה אינני יודעת מה עליי לעשות וכיצד לפעול.האם הוא יכול לבלוע את העוגה ולהשאירה שלמה???
אציין כי כעת אני בחופשה אותה לקחתי עד לתאריך 30.07.13.אינני יודעת באם לחזור לעבוד חודש חודש וחצי נוספים לפי החליל שלו או שמא עליי להאריך החופשה עם ימי מחלה.על פניו הוא פיטר אותי (כל מילותיו מכוונים לכך) אך אינו מוכן בשום פנים ואופן להגיש לי מכתב פיטורין או לפטרי ומצד שני מחייב אותי להגיש לו מכתב התפטרות מייד עם חזרתי מהחופש.מה לעשות?...