פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: תשלום שעות נוספות גלובלי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: תשלום שעות נוספות גלובלי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/07/2013 21:18
יש לבחון את הסכמי השכר הרלוונטיים.
באם אכן השכר המעודכן היה שכר בסיס ואכן עבדת שעות נוספות יש לשלם גמול שעות נוספות כדין.
ארז כהן, עו"ד.
077-3447995, 050-7738441.
03/07/2013 20:59
שלום רב,
אני מועסקת כעובדת סוציאלית בחברה גדולה. החוזה שלי לאורך תקופת עבודתי היה בנוי מ- 5700 ש"ח שכר בסיס פלוס 500 ש"ח על שעות נוספות גלובליות, סה"כ 6200 ש"ח.
ע"פ הסכמי השכר של העובדים הסוציאליים, החל מיום קליטתי (נובמבר 2011), שכרי אמור היה להיות גבוה מזה ולעלות בהתאם לפעימות השכר שנקבעו בהסכם. כיום, לאור ביקורת חיצונית העומדת להתרחש בחברה, קיבלתי השלמות רטרואקטיביות. ההשלמות שקיבלתי בוצעו בהתייחס למשכורת של 6200 ש"ח ולא 5700 ש"ח. ז"א שלא תוגמלתי על השעות הנוספות כפי שכתוב בחוזה!
לדוגמא, בחודש ינואר ע"פ הסכם השכר, הייתי צריכה לקבל 6859 ש"ח לחודש (שכר בסיס ללא שעות נוספות). בפועל קיבלתי 5700 בסיס+ 500 שעות נוספות. בהשלמה הרטרואקטיבית הושלם לי הפרש ממשכורת של 6200 ש"ח (ז"א 659 ש"ח בלבד)

שאלתי היא האם ע"פ חוק החזרת הכסף יכולה להיות מבוססת על 6200 או צריכה להיות מבוססת על 5700?
בהשלמת השכר כפי שהם עשו התעלמו לגמרי מהשעות הנוספות שעשיתי לאורך תקופת עבודתי וברצוני לדעת האם ע"פ חוק זה אפשרי.
03/07/2013 21:18
יש לבחון את הסכמי השכר הרלוונטיים.
באם אכן השכר המעודכן היה שכר בסיס ואכן עבדת שעות נוספות יש לשלם גמול שעות נוספות כדין.
ארז כהן, עו"ד.
077-3447995, 050-7738441.
03/07/2013 22:56
תודה רבה על תשובתך המהירה עורך דין כהן. רשמתי לי את מספרי הטלפון ואני אצור קשר מחר על מנת לבדוק את הזכויות המדויקות שלי בעניין.

לילה טוב!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: תשלום שעות נוספות גלובלי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ