פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: הרעת תנאים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/02/2012 16:12
שלום רב,

אם מדובר בהרעת תנאים מבחינת שכר שנפגע, וזאת יוכל לומר עו"ד לאחר בחינת תלושי שכר ותלוש ראשון של אחרי השינוי....הדבר היחיד שאת יכולה לעשות הוא לתהפרט בגלל הרעת התנאים ולקבל פיצויי פיטורים.
באופן עקרוני מעביד יכול לשנות את תנאי ההעסקה בהתאם לצרכיו אם זה לא מתאים לעובד והוא לא מסכים- הפתרון היחיד שעומד לרשותו הוא התפטרות בדין מפוטר, כלומר לקבל פיצויי פיטורים למרות שהוא זה שמתפטר...
17/02/2012 10:10
אני עובדת בחברה כ 6 שנים ומקבלת משכורת חודשית גלובלית.
עובדת 9 שעות ביום ושישי 3 שעות.
המנהל החליט להוריד לי 1700 ש"ח מהברוטו שלי ולהוריד לי את שעות העבודה של שישי. כאשר אני מרוויחה כ 8000 ש"ח ברוטו לחודש.
ובמקביל להרוויח 1% מהמכירות כאשר יש חודשים שהרוויח יותר מ- 1700 ש"ח בחודש אחד(ואז אני מחזירה את המשכורת שלי), וחודש אחד פחות מ- 1700 ש"ח. הוא טוען שזה לטובתי ושזה לא הרעת תנאים האם מותר לו לעשות זאת? והאם אני חייבת להסכים?
26/02/2012 16:12
שלום רב,

אם מדובר בהרעת תנאים מבחינת שכר שנפגע, וזאת יוכל לומר עו"ד לאחר בחינת תלושי שכר ותלוש ראשון של אחרי השינוי....הדבר היחיד שאת יכולה לעשות הוא לתהפרט בגלל הרעת התנאים ולקבל פיצויי פיטורים.
באופן עקרוני מעביד יכול לשנות את תנאי ההעסקה בהתאם לצרכיו אם זה לא מתאים לעובד והוא לא מסכים- הפתרון היחיד שעומד לרשותו הוא התפטרות בדין מפוטר, כלומר לקבל פיצויי פיטורים למרות שהוא זה שמתפטר...

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ