פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא עזרה וייעוץ מה לעשות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
עזרה וייעוץ מה לעשות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/06/2013 14:37
שלום רב, אני עובדת בחברת בת של מנפאואור באינטל (עובדת קבלן, אאוטסורסינג) בתפקיד ניהולי. לפני כשבוע חזרתי מחופשת לידה והתבשר לי כי הפעילות שאני משתייכת אליה נסגרת. המנהלת שלי החלה להציע לי תפקידים חלופיים (כי אסור לה לפטר אותי) בפעילויות אחרות. הסברתי שע"פ החוק לא יכולה להציע לי תפקידים שאינם ניהוליים מאחר ומדובר במפורש במצב של הרעת תנאים.

הנ"ל ביררה את העניין מול המנהל אחראי מעליה וזה הציע לי לקבל כביכול "תפקיד ניהולי" לפעילות שנסגרת בעוד כחודשיים. אמרתי שעד שאלמד ואכנס לעניינים ייקח מעל 3 חודשים. בטלו אותי על הסף ואמרו שזה המצב ואם לא טוב אני יכולה לעזוב רצוני.

אני צריכה עזרה וייעוץ מה לעשות. ברור לי שהציעו רק כי חייבים למרות שבפועל לא אעשה תפקיד ניהולי בכלל אלא לתת לי את התפקיד שהוצע לי מההתחלה. הבנות בצוות מאוד ותיקות ומן הסתם לא אוכל לנהל אותן בזמן כה קצר...
09/06/2013 18:25
אפרת שלום
מעסיק חייב להחזיר אותך לאותו תפקיד ללא שינוי
או יכול לפטר אותך ולשלם לך 60 ימי עבודה + 30 יום הודעה מוקדמת
אבל תעשי הכול בכתב (איימל או פקס) כדי שיהיה לך אסמכתא
בהצלחה רבה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עזרה וייעוץ מה לעשות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ