ביום רביעי בתאריך 3.9 סיימתי קו חלוקה ונידרשתי לעשות סידור עבודה להיום שלמוחרת אמרתי למעסיק אין בעיה אני יגיע הבית ויעשה סידור עבודה הגעתי הבית והתחלתי להרגיש מאורפל וחולשות בגוף אמרתי למעסיק שאני לא מגיע מחר ושיעלה משהו אחר אמר לי מה אתה אומר אני יתבע אותך אתה חייב לי בימים אמרתי לו אבל אני חולה אתה לא יכול לאיים עלי במישפט אני לא מרגיש טוב הוא אמר לי יש לך עד הערב להביא לי טופס
מחלה עם לא זה יגרר למישפט הגיע יום למוחרת שזה 4.9 שזה יוצא יום חמישי שלחתי לו אישור מחלה, ואני נכנס לקבוצת הווצאפ כיד להכין סידור עבודה ליום ראשון רואה שהסירו אותי הקבוצת ווצאפ ללא ידיעתי וכשדיברתי עם
המעסיק ואמרתי לו שהוא לא פועל כחוק שהוא הוצאי אותי בקבוצת הווצאפ ללא
שימוע ללא כלום הוא אמר לי לא הוצאנו אותך מקבוצת הווצאפ אנחנו פשוט סגרנו אותה ואנחנו עובדתים פרטניית אמרתי יופי מעולה אבל עדיין לא האמנתי לו שהוא טוען שנסגר הקבוצה אז הלכתי והתקשרתי לקולגה שעובד בחברה ושלח לי. צילום מסך של הקבוצה ושהיא מתנהלת כרגיל ורואים בברור מוריה הוצאי את stavsofer מהקבוצה וכששלחתי לו את ההודעה הזו הוא אמר לי שאני מעיק עליו כי הוא בלב ים ואני יפנה למנהל שלי כי הוא רק הבוס שלי כשהמנהל הוא אבא שלו וכשאני פונה למנהל לא עונים לי ועכשיו איני עובד לא בטוח שאני יקבל את השכר שלי ואני מרגיש מרומה ושעבדו עלי שנתתי חודש שלם את הנשמה שלי ופשוט שיחקו בי כי אני
שכיר שלא מבין כלום בעיניים