פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מימוש זכויות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מימוש זכויות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/05/2018 09:35
בוקר טוב חן

יש באתר זה מספר סקירות מפורטות המסבירות את כל הזכויות של נפגעי תאונות עבודה. מומלץ לקרוא אותן, שכן תמצאי בסקירות אלה מידע חשוב לאור העובדה שנפגעת בתאונת עבודה. מעבר לכך, אם נגרם לך נזק מהותי מומלץ לפנות להתייעצות פרטנית עם עורך דין בכדי לבדוק את המקרה לעומק ולסייע לך לממש את הזכויות המגיעות לך לפי חוק.

בהצלחה והחלמה מהירה
21/05/2018 19:54
שלום וערב טוב לעורכי הדין

אשמח לעזרה לפני שבוע קרתה לי תאונת עבודה (נפלתי מסולם בעבודה) הייתי במיון והמעסיק העביר לי טופס 250 ורופאת המשפחה הביא לי תעודה רפואית ראשונה לנפגע בעבודה והביאה לי 13 יום מנוחה שלחתי את הטופס הזה למעסיק והוא הפנה אותי לביטוח לאומי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי למי אני פונה בביטוח לאומי והאם מגיע לי כסף על הימים שאני יושבת בבית ומה ההבדל בין חופש מחלה לתאונת עבודה מבחינת תשלום וכ'ו.

תודה לעונים
22/05/2018 09:35
בוקר טוב חן

יש באתר זה מספר סקירות מפורטות המסבירות את כל הזכויות של נפגעי תאונות עבודה. מומלץ לקרוא אותן, שכן תמצאי בסקירות אלה מידע חשוב לאור העובדה שנפגעת בתאונת עבודה. מעבר לכך, אם נגרם לך נזק מהותי מומלץ לפנות להתייעצות פרטנית עם עורך דין בכדי לבדוק את המקרה לעומק ולסייע לך לממש את הזכויות המגיעות לך לפי חוק.

בהצלחה והחלמה מהירה
22/05/2018 09:44
תגישי לביטוח לאומי את הטופס 250 שקיבלת מהמעסיק +

טופס 211 שזה טופס תביעה לדמי פגיעה והודעה על הפגיעה בביטוח הלאומי, תורידי מהאתר של ביטוח לאומי ותמלאי +

תצרפי מסמכים שקיבלת במיון .
כל זה ותשלחי את המסמכים לביטוח לאומי.

כמובן שמגיע לך על הימים הללו תשלום,
על הימים הללו יחשבו לך את התשלום לפי ממוצע של 3 משכורות אחרונות טרם הפגיעה, מתוכם התשלום שישלמו לך הוא 75 אחוז

הערה וטיפ : תצלמי עותקים שיהיה לך לכל המסמכים.

במידה וכשיסתיימו ה13 מי מחלה שקיבלת ועדיין לא תחושי בטוב, תפני שוב לרופאה אולי תצטרכי עוד תעודה נוספת לנפגע שזה עוד ימי מחלה וגם על זה ישלמו לך , תצטרכי לשלוח שוב לביטוח לאומי רק את התעודה הרפואית הנוספת..
המקסימום שניתן לקבל תשלום על פגיעה מעבודה הוא 90 יום.
בכללי חשוב לעשות את ההבדל בהכרה ביניהם,
בדרך כלל מעסיקים לא מתעסקים עם ימי המחלה כשזו תאונת עבודה, אולי רק אחרי שתסתיים הזכאות של ה90 יום מהביטוח הלאומי ותקבלי עוד ימי מחלה אז כן.

ההבדל בין חופש מחלה לתאונה הוא כשימי מחלה נצברים לך לפי הוותק בעבודה, אם אין לך מספיק ימים צבורים לא תקבלי תשלום.
בדמי פגיעה זה עד 90 יום לא משנה הותק שלך וגם צריך את זה לאם ונשארת נכות מהפגיעה.

ככל ואחרי 90 יום (שזה המקסימום שמקבלים על דמי פגיעה) תישאר לך נכות מהפגיעה, ממשיכים בתהליך ומגישים תביעה לנכות מעבודה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מימוש זכויות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ