התחלתי לעבוד בבית חולים מסויים לפני כשנה וחצי. בראיון הראשוני עם האחות הראשית דיברתי על כך שאני רוצה לעבוד במחלקה מסויימת שבה אני מעוניינת גם להתקדם ולעשות קורס על בסיסי (כמו מיילדות וכאלו).
מכיוון שבאותו זמן בדיוק אתחלתי את ההשלמה מתעודת אחות מוסמכת לתואר אקדמאי (דבר אשר לא מגביל את היכולות שלי וההרשאות שלי אלא רק היכולת לגשת לקורס העל בסיסי המדובר) האחות אמרה שלא תוכל להכניס אותי לאותה המחלקה ולאחר סיום התואר תעביר אותי לשם.
כעת כאשר אני לקראת סיום ההשלמה דיברתי איתה לגבי העברה למחלקה ההיא כדי שלא אתעכב להגשה לקורס העל בסיסי (בכדי לשלם פחות כסף, ללמוד פחות שעות ולעשות פחות שעות התנסות - בחינם אצלנו) אני צריכה לעבוד שנה באותה המחלקה. ויש לי גם הגבלה של מספר שנים מהמבחן הממשלתי בסיעוד אותו עשיתי בכדי להיות אחות שבטווח הזמן הזה אני לא צריכה לגשת למבחן נוסף אשר מצריך הרבה שעות למידה ועוד עלות (אמנם סמלית אבל בכל זאת) בכדי לגשת לקורס העל בסיסי.
כל הנל מוביל למצב שבו במידה ולא אעבור בזמן הקרוב לאותה המחלקה כל הדברים יתעכבו לי ואצטרך לעשות את כל הדברים שאמרתי (מבחן, יותר כסף יותר שעות וכו)
האם
התפטרות מצידי ומעבר לבית חולים אחר אשר יאפשר לי בזמן הקרוב לעבוד במחלקה הרצויה עשוי להחשב בהרעת תנאים והתפטרות בדין מפוטר?
תודה מראש וסליחה על האורך.