פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: חוסר זכויות לעובד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: חוסר זכויות לעובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/04/2018 07:56
שלום מאיה

כנראה שזה בדיוק הזמן הנכון לפנות ולשכור עורך דין שיטפל בנושא מול המעסיק הסורר וידאג לממש את הזכוית המגיעות לך לפי חוק.

בהצלחה
05/04/2018 16:56
שלום. עבדתי במכון להסרת שיער סה''כ 7 שנים. מתוכם 5 שנים לחברה היה שם x ולאחר מכן שינו אותו לשם אחר וגם התחלפו הבעלים של החברה. לא הייתה הודעה על החלפת ח.פ. של החברה ושאני כרגע עובדת כאילו רק קיבלו אותי לעבודה. הוותק בתלוש נמחק, ואיתו כל הימי חופש(צברתי 40, כי לא קיבלתי אותם אף פעם), גם לא נתנו לנו מכתבי פיטורים ולא שולם פיצויים. בחברה החדשה שנוצרה היו לוקחים לי 200 שקל כל חודש במשך שנתיים בטענה שזה הולך לקרן פנסיה. לאחר ישיבה בין הבעלים החדש והעובדים נאמר לעובדים במפורש שאין להם קרן פניה, וה200 שקל נשארים בתוך העסק, וכשנתפטר יפרישו לנו אחורה, מה שמגיע לנו לפי הוותק בחברה החדשה. לפני 4 חודשים התפטרתי עקב חוסר תנאים מינימלים המגיעים לעובד, ועד היום לא קיבלתי שום פנסיה, לא על העסק הקודם ולא על העסק החדש. מה עלי לעשות? לאן לפנות? איך לקבל את מה שמגיע לי?
09/04/2018 07:56
שלום מאיה

כנראה שזה בדיוק הזמן הנכון לפנות ולשכור עורך דין שיטפל בנושא מול המעסיק הסורר וידאג לממש את הזכוית המגיעות לך לפי חוק.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: חוסר זכויות לעובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ