שלום רב,הנני מטופלת
פוריות בשנתיים וחצי האחרונות.לפניי כחצי שנה התחלתי לעבוד בחברה.בתחילה היחסים היו תקינים,אולם לאחר בשל כעס של הממונה עליי היא נטפלה אליי בנושא המקצועי ואף חיפשה אותי וקוממה נגדי חרם חברתי של ממש.בתוך זה הצטרכתי לתפקד בטיפולי הפוריות.בשבוע שעבר לאחר שיחה עם המנהלים שאני הבנתי שיש לי אפשרות לעבור מחלקה מה שרציתי מזה זמן רב,קרא לי מנהל המחלקה אליו לגביי השימוע.בטופס הזימון לשימוע הם פרטו ליקוי מקצועי ועבודה בניגוד לנהלי החברה מה שאינני מסכימה לו כלל.ביקשתי דחייה של מועד השימוע ע“מ להתייעץ עם
עורך דין בנושא.היום משהגעתי לדיון נדהמתי לשמוע את מנהלת משאבי האנוש אומרת בשיא חוצפתה ב“מילים מכובסות” שלמה דיווחי שעות שכתבתי לו מתואמים למה שהמערכת כתבה.אציין שזוהי מערכת שמתעדכנת אחת.למספר ימים ואנו כעובדים כותבים את השעות כאשר,בסופו של דבר המערכת היא זו שקובעת.האשמת המנהלת משאבי אנוש זוהי הוצאת דיבה מזעזעת ועוול שלא ייעשה..עניתי לה שחס ושלום לעולם לא הייתי כותבת סתם שעות והרי המערכת היא זו שקובעת.זוהי רמה ירודה ביותר של רצון להעיף אותי וקנוניה של ממש.. עוד אציין שאני עוברת טיפולי פוריות ולפניי מספר שבועות נקלטתי להריון.בשבוע שעבר משהודיעו לי על השימוע מהלחץ סיפרתי לאחראית משאבי האנוש על ההריון כאשר היום בבדיקה גיליתי לצערי הגדול שמדובר בהריון “כימי” שלא התפתח.מנהלת המשאבי אנוש דרשה ממני אישור הריון לשלוח לה בקרוב(כנראה תכננה את העצירה למשרד הכלכלה,כעת אין בידיי לצערי הרב אישור ההריון.האם זה בסדר להנפיק אישור עדכני על טיפולי הפוריות?בתודה רבה מראש,עדי..