פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא צמצומים ופיטורים צפויים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
צמצומים ופיטורים צפויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/02/2018 09:36
יש לי שאלה די דחופה אז מי שיכול לענות אשמח. אבא שלי עובד 18 שנה במפעל ויש לו 4 שנים עד הפנסיה. המפעל עושה צמצומים והודיע לאבא לפני 3 חודשים שייתנו לו מכתב פיטורין ומאז כלום. עשו לו פגישה והציעו לו לעבוד במקצוע אחר במפעל שהוא חברה נוספת בקבוצת הרכישה של המפעל שלהם. אבא שלי לא מעוניין ורוצה לעבוד במקצוע שלו. עכשיו זימנו אותו עם מכתב רשמי ומאוד מפורט לשימוע שבו רשמו שתהיה הקלטה של השימוע. רשמו שהוא יכול לבוא עפ עורך דין מטעמו. בקיצור נשמע קצת מאיים. אבא שלי לא חזק בעברית וחושש שמא יעקצו אותו ויעשו ככה שכאילו הוא רוצה להתפטר ולא מפטרים אותו כדי למנוע ממנו פיצויים. אבא שלי רשם לעצמו מכתב שיוכל להקריא אם יתבקש לומר את הצד שלו וחושב שמא שלא ירה הוא לא יחתום על כלום עד שלא ירא בבית. אני רוצה לדעת אם זה הגיוני הנוסח הזה לשימוע שנשמע מאוד רשמי.

האם יכול להיות שבגלל שהוא מסרב לעבוד תחת חברה אחרת שבבעלות החברה שלו בתפקיד שלא המקצוע שלו, יכולים להגיד בכך שהוא מסרב ולמנוע ממנו פיצויים.

תודה מראש

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: צמצומים ופיטורים צפויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ