פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא שוק העבודה האבסורדי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
שוק העבודה האבסורדי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/02/2018 00:10
אני לא מבינה ישראלים ואיך הראש שלהם עובד,איך אפשר להסיק שאם לאדם יש בגרות מלאה אז האדם הזה יצליח לבצע משימות או בכלל להיות מסור ולדעת לעבוד ולהיות אחראי?
בשביל מה לעזעזל צריך תואר כדי לעבוד כמזכירה/פקידת קבלה/מנהלת משרד?
לדעתי הכי חשובים הערכים,המוסר,היושרה וכל השאר נלמד ונרכש.
עצוב מאוד וחבל מאוד שאנשים לא מבינים את זה.
תואר ובגרות מלאה לא מעידים כלום על האדם,רק שהוא "משכיל" בן אדם יכול להיות גם משכיל בלי תואר כי פשוט אוהב ללמוד ולקרוא ולדעת.
לא חייבים תואר או בגרות מלאה כדי לעבוד בעבודה "מכובדת". שמלשמים בה 6500 בקושי ושאנחנו סוג של מבזבזים את זמננו כדי להרוויח את ה6500 האלה במקום להגשים את חלומנו.
אם היה לי כסף היתי רק משקיעה בעצמי ובחלומות שלי.
אז לא נורא גם אם אני שולחת ביום מיליון קורות חיים ואף אחד לא שם עלי ולא מתקשר אלי כי עבדתי הרבה שנים בטיפול בקשישים וטיפלתי בילדים,או שקוראים לי לודמילה ויש גזענים בארץ.
עצוב לי שאני בארץ מגיל 7.5 מכיתה א' ולא מצליחה למצוא עבודה מסכנה כפקידת קבלה ב6500 ש"ח מסכנים שלא יספיקו למחיה בתל אביב ושאני צריכה לעבוד בעוד עבודה בערב להשלמת הכנסה רק כדי להצליח לשרוד ולצאת מהחובות(מאז שעלינו לארץ אני חיה בת"א,לא רוצה ולא מכירה עיר אחרת שארצה לחיות בה,אלא אם כן זה יהיה במושב עם בעלי).
אני אוהבת את הארץ ואת האנשים החמים שיש בארץ אבל לפעמים עצוב לי לחיות פה כי לא נותנים הזדמנות והרב זה פרוטקציות וקונבינות ואני מייחלת לחיים פשוטים חיים שוויונים חיים מכובדים ומכבדים.
מקווה שיום אחד זה יקרה,עד אז אמשיך לעבוד בעבודות כפיים ולהרוויח את לחמי.
01/02/2018 10:37
שלום ליודמילה

תודה ששיתפת אותנו ברחשי ליבך.

בהצלחה במציאת עבודה שתתאים בדיוק לדרישות שלך!




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שוק העבודה האבסורדי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ