פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: צריך עצה של עורך דין - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: צריך עצה של עורך דין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/12/2017 08:54
שלום אולג

המצב שאתה מתאר חמור מאד וראוי לפנות לטיפול של עורך דין, שייצג אותך מול המעסיק.

בהצלחה
21/12/2017 11:00
הועסקתי בחברה כשנה וכמה חודשים. ושלושה חודשים נוספים לפני כן דרך קבלן כוח אדם.

הבעלים גסי רוח צורחים בהיסטריה (צורחים לא צועקים) ואף מטיחים קללות בעובדים. כל העובדים פה ש**** , מה את מטומטמת" לבנות במשרד ושלל דברי נעימות כולל הבכה והלבנת פני העובדים מול עמיתים לעבודה ולקוחות. למשל נשאלתי, בצרחות כמובן, על ידי הבעלים "מה יש לך מה אתה על סמים?!" אל מול עמיתי לעבודה ולקוחותינו אשר מכירים אותי.

המקום הפוך לחלוטין ומטונף והשכר לא מספק כלל או כלל לכמות הדברים שנדרשתי.

מעבר לכל זה נדרשתי לעלות על מדפי אחסון בגובה 3.70 מטרים לא כולל גובה המשטח כאשר המשטחים עליהם טיפסתי היו לא מאובטחים ועמוסים לגובה. הבחירה שהיתה בידי היא או לטפס על סולם שבור או לטפס בגפי(מה שהייתי עושה לעיתים תכופות מאוד).

אציין שקרו מקרי נפילה מהסולמות השבורים שלהם(כולל אשה מבוגרת).

הגברים שנפלו מהסולמות זכו ליחס מזלזל מסוג מה אין לך כלום מה כמה ימי מחלה תחזור לעבוד(כאשר אחד מהעובדים פנה למיון עקב נפילה מסולם).

אציין שהמקום כולו מצולם.

הועסקתי, עם עובדים נוספים, "בשחור" משום שהבעלים אינם מסכימים לשלם עם "אצבע" בתלוש בשישי ובחגים ואף לעיתים לא קיבלתי תשלום בגין עבודה שביצעתי....למשל הגעתי יום שישי אחד לרכוש ביגוד לצרכי עבודה במקום ועוקבתי במשך כשלושת רבעי שעה עד שעה בהרמת משא והוצעת סחורה לבעלים שהגיעה למקום. לא קיבלתי שכר על אותה עבודה. כמו כן ערב חג סוכות נדרשתי לעבוד ולא קיבלתי תשלום בגין אותו יום. קיימים מקרים נוספים.

אציין כי במשך כל תקופתי שם לא נראית הפרשה אחת לקרן הפנסיה בתלושי השכר.

לאחר כמות אדירה של צרחות והשפלה וסבל פיזי בעבודה הגיעו מיים עד נפש ובתום 11 חודשים (כולל 3 חודשי כוח אדם) עזבתי ללא הודעה מוקדמת, הצהרתי כי איני מעוניין להמשיך ושמבחינתי אקנס על תקופת 8 החודשים.

לא נקנסתי וקיבלתי פידיון ימי חופשה וכל מה שהגיע לי. סיימתי שם.

לאחר חודשיים התבקשתי לחזור וחזרתי. מילאתי טופס 101 וחזרתי לעבוד.

דבר לא השתנה הבלגן החמיר היחס התדרדר ותמיד היה מצב של מחסור בכוח אדם עקב כל מה שצויין לעיל.
נדרשתי לעבוד משעה 7 בבוקר עד שעה 8 9 ואף 10 בערב לעיתים תכופות רק עם עובד נוסף עם כמות אדירה של עבודה והרמת משקלים לאורך כל אותן שעות ארוכות.

ביקשתי חופש משום שלא הייתי מסוגל "להיקרע" יותר. נעניתי ב"עזבו אותי אתם והחופשים שלכם עכשיו עכשיו תקופה עמוסה". אני יודע שזאת תקופה עמוסה...אני חש אותה על בשרי.

לא יכלתי יותר ועזבתי בשנית ונוכחתי לגלות כי לא הועבר לי שכרי בגין החודש...

למרות ש מילאתי 101 מחדש ולמרות שנפדו ימי החופשה ועזבתי לחודשיים וציינתי כי מבחינתי תקנוס אותי על 8 חודשי עבודה הודעה מוקדמת!

מסתבר שבתלוש מופיעה "וותק" המצטבר. לא ידעתי על כך כלל, הייתי צריך לבדוק אני מניח....

מה ניתן לעשות אני אובד עצות אין לי כסף בחשבון איני יודע כיצד אשרוד אשלם שכירות אחזיר הלוואה אקנה אוכל וכו וכו כרגע אני חי על מסגרת אשראי ומתפלל שצק השכירות לא יחזור עקב אי כיסוי ואספיק להשתכר כמות מספקת להישאר עם הראש מעל המיים לפחות במינוס.

עזרתכם בבקשה ואם מישהו חושב שניתן לעשות משהו בבקשה אני אפנה בפרטי, מעולם לא הייתי במצב כזה... אני דואג כל יום לוקח לי שעות להירדם אני הרוס מה עושים עכשיו בבקשה עצתכם.
24/12/2017 08:54
שלום אולג

המצב שאתה מתאר חמור מאד וראוי לפנות לטיפול של עורך דין, שייצג אותך מול המעסיק.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: צריך עצה של עורך דין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ