לפני חודש התחלתי עבודה חדשה מקום ממש מסודר חברה וותיקה ויציבה קיבלתי תנאים טובים
משכורת גבוה
רכב צמוד ומקום קרוב לבית.
אחרי שהתחלתי לעבוד מודיע לי המנכ״ל (אני עוזרת אישית שלו) שיהיו לי הרבה
נסיעות מחוץ למשרד וגם לפעמים לחו״ל. כמובן שלא היתה לי בעיה כי מי לא אוהבת חו״ל וקצת לצאת מהמשרד ולשנות שגרה. בקיצור ביום חמישי הינו בדרך מאחת הנסיעות שלנו חזרנו בערב ובדרך משום מקום הוא פשוט אומר לי ככה: אני לא מפסיק לחשוב עליך את בחורה מהפנטת ואני נמשך אליך בטרוף אני לא יודע מה לעשות.
השתתקתי עלה לי הלחץ דם התחלתי להסמיק ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי אמרתי לו חד משמעית שלעולם לא יקרה מצב א כי אני נשואה ב כי אתה הבוס שלי הפאקינג בוס שלי והוא נשבע שהוא מצטער ולא יחזור על עצמו ואני לתומי האמנתי.
בקיצור אתמול נשארנו לעבוד לבד במשרד והוא נכנס אליי למשרד לראות משהו במחשב והתחיל להתקרב אליי ממש ואני זזתי שמאלה אמר לי למה את בורחת ממני את מפחדת ממני! אמרתי לו שאני לא מפחדת אבל זה ממש לא נעים לי ואז הוא אומר לי: אני מצטער אני לא מרוכז אני חייב לנשק אותך.
רציתי שהאדמה תבלע אותי כמעט בכיתי לו... שם הבנתי שפה אני רק אלך ואסתבך איתו אמרתי לו שכנראה הוא לא יודע לשלוט על עצמו וחבל כי אני יעזוב והוא בחוצפתו מה אומר לי: ״בסדר יש עוד מקומות עבודה בישראל ״ קולטים איזה בן אדם שפל!
יש לי בעל חמום מוח אם אספר לו דבר כזה אלוהים רק יודע מה יקרה. אני ממש חסרת אונים מרגישה רע כאילו אני אשמה לא יודעת מה לעשות אם אשאר מה זה אומר על עצמי כבחורה ואם אעזוב מה אומר למה עזבתי... ייעצו לי פליז מה לעשות.
להגיש תלונה במשטרה על
הטרדה מינית לא בא בחשבון בכל זאת הוא לא נגע בי רק דיבר ( המילה שלי נגד המילה שלו). אני אמא לשלוש בנות לא רוצה להסתבך ולהיות מעורבת באיזה פרשה שתתפרסם בתקשורת,
פייסבוק ושאר מדיה חברתית...
אני מבקשת לשמוע עצה שלכם - איך מומלץ להתנהל!