אני עוברת טיפולי
פוריות מזה שנה. הם קשים וגובים ממני מחיר גופני ורגשי כבד. אני עושה זאת לבד לחלוטין, ואפילו הוריי ומשפחתי הקרובה אינם יודעים.
אני עובדת בארגון גדול והבוסית הישירה שלי הינה אדם קשה איתו אין לי יחסים טובים ו/או קרובים. היא ביקשה לפטר אותי אך בשל טיפולי הפוריות שלי (העדפתי שלא לספר לה ולהשאיר זאת לעצמי בלבד, אבל בשל השימוע הייתי חייבת לספר על מנת שלא תפטר אותי) אך נדחקתי לפינה בשל
פיטורין והייתי צריכה לספר. לא סיפרתי לה ישירות אלא פניתי לנציג ממשאבי אנוש וסיפרתי לו והוא סיפר לה.
מאז הידיעה שלה היא מתייחסת אליי כרגיל ומפילה עליי משימות דחופות מהרגע להרגע או עם דד ליינים לחוצים עד בלתי אפשריים ואני פשוט לא עומדת בלחץ הזה. אין לי יותר ימי
מחלה לקחת, ניצלתי את כולם. כל הימים שבהם אני בבית או צריכה ללכת לבירורים רפואיים הם על חשבון ימי החופשה שלי.
בחודש שעבר נקלטו שני עוברים אך בחודש שעבר הייתה הפלה של אחד ואתמול הפלה של השני. אני שבורה. אני עוברת את כל התהליך הזה לבד לחלוטין וגם לא משתפת, בדיוק מהסיבות האלה. במקרים של הפלות אני לא מעוניינת שאף אחד יידע מזה.
השאלות שלי הן:
1. באם אני יכולה איכשהו להשיג עוד ימי מחלה? אני בעבודה יום אחרי ואני מרגישה שאני ממש ממש לא צריכה להיות כאן.
2. אני לא עומדת בלחץ העבודות שהיא מנחיתה עליי אבל מצד שני לא רוצה לספר על ההפלות. זה
אישי ואני והבוסית שלי איננו קרובות.
מה האופציות שלי? תודה רבה.