פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא שינוי תפקיד לעובד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
שינוי תפקיד לעובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/10/2017 08:40
הי אשמח לברור.
אני עובדת שנה במקום עבודה בתפקיד עוזרת מנכל ומנהלת אדמניסטרטיבית.היה לי הסכם תקף לחודשיים נסיון ולאחר סיומו המשכתי לעבוד באותו תפקיד ובאותו שכר שנחתם בהסכם. היה רצון להמשך העבודה מצד המעסיק ומיצידי.
לאחר כ7 חודשים הוחלף המנכל ופניתי אליו בבקשה לחידוש ההסכם שהיה תקף ללא הגבלת זמן.
חשוב לציין שמתחילת עבודתו של המנכל החדש הוא מתנכל אלי בכך שאני כבר קרוב לחודשיים יושבת ולא עושה כלום! הוא לקח לי את כל העבודה ומייבש אותי. ( בתקופת המנכל הקודם לא היה לי זמן לנשום)בשי לחג הוא קיצץ לי את השי ב50% - את השי לא לקחתי.
מאיים בקיצוץ בשכרי אם אני יוצאת מוקדם (מכוון שאין לי מה לעשות במשרד אז אני יוצאת) מתסכל לשבת 7 שעות בלי לעשות כלום!
ועכשיו הכין לי טיוטת הסכם חדשה מסובכת,מלאה בסעיפים,שינה לי את התפקיד מעוזרת מנכל למזכירה..
האם זה מוגדר בחוק כהרעת תנאים??
מה אני יכולה לעשות?
אשמח לתשובתכם
תודה
17/10/2017 10:42
שלום שרית

כמו שאמרת בעצמך, המצב מורכב ולכן רצוי לפנות לפגישה עם עורך דין שיעזור לך בכל הנוגע לתנאי החוזה החדש שלך במקום העבודה. לא ניתן לתת ייעוץ רציני ומלא מעל גבי פורום באינטרנט או ברשתות החברתיות.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שינוי תפקיד לעובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ