פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מה ניתן לעשות? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מה ניתן לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/08/2017 09:51
שלום רות

את יכולה לפנות לרופא המשפחה או לאותו אורטופד שבדק אותך גם בדיעבד, ולבקש ממנו לקבל אישור מחלה עבור התקופה הרלוונטית.

בהצלחה
06/08/2017 15:33
שלום לכולם,

לפני כחודש עברתי תאונה בדרכי חזרה מהעבודה, פינו אותי באמבולנס לבית חולים ומהבית חולים נתנו המלצה לשלושה ימי מנוחה, לאחר מכן שוב הגעתי למיון דרך הפנייה מהקופה, ושוב נתנו לי שלושה ימי מנוחה, לאחר מכן הייתי אצל רופאת משפחה כדי שתמיר לי את ההמלצות לימי מחלה והאריכה לי את ימי המחלה עד לסוף השבוע. ביום שני שלאחר מכן, הייתי בביקורת אצל אורטופד שנתן לי הפניה לפיזוטרפיה והמלצה למנוחה עד סוף השבוע ולאחר מכן לחזור לעבודה כרגיל ולהתחיל פיזותרפיות.

היום גיליתי בטיפשותי שהאורטופד לא הוציא לי ימי מחלה על הימים שבאמת המליץ לי להישאר בבית. התקשרתי למרפאה לבקש העתק ימי מחלה על מה שלא מצאתי, והם טוענים שהוא כלל לא הוציא מלכתחילה ימי מחלה על הימים האלה.

השאלה זה אם יש לי מה לעשות עם זה? כי יצא ששבוע שלם לא עבדתי ואין שום תיעוד לחופשת מחלה שלי.

האם כשאני פותחת תיק תאונת עבודה בקופת חולים הם יכולים להוציא לי? כי אין תיעוד של זה בתיק שלי.

אשמח לעזרה תודה רבה מראש
08/08/2017 09:51
שלום רות

את יכולה לפנות לרופא המשפחה או לאותו אורטופד שבדק אותך גם בדיעבד, ולבקש ממנו לקבל אישור מחלה עבור התקופה הרלוונטית.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מה ניתן לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ