פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: חייבת עזרה שלכם! - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: חייבת עזרה שלכם! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/08/2017 11:38
שלום ורד

ההחלטה אם להמליץ על שמירת הריון היא החלטה רפואית וצריכה להתקבל על ידי הרופא שמלווה את מעקב ההריון שלך. מומלץ לפנות לרופא, לספר לו את אשר כתבת בשאלתך בכל הנוגע לנסיבות העסקתך ואופי תפקידך. הרופא אמור להמליץ על שמירת הריון או שינויים במסגרת העסקתך על מנת לשמור על הבריאות שלך.

בהצלחה
02/08/2017 09:03
אני עובדת בהוסטל לאוטיסטים בוגרים בתיפקוד בינוני נמוך, בו יש דחיפות שלהם כלפי צוות ואלימות. כמו כן אחד האוטיסטים נוגע ומתעסק עם הצרכים שלו ויש פעמים שהוא עושה את זה מבלי ששמים לב ואח"כ יוצר איתנו מגע לפני שהספיק לשטוף ידיים.

אז:

יש לי תור לרופא תעסוקתי בשבוע הבא. אני מגיעה אליו מכמה סיבות.

1. אין לי את ה"חיסון" של cmv והאחות ליווי הריון אמרה לי להתרחק משתן ואנשים חולים. (לא יכולה להתרחק מהם כי זו העבודה שלי..)

2. התחילה אצלי בעיית נשימה קשה כבר משבוע 10, (היום שבוע 24) לאחר כל הבדיקות האפשריות נמצא שהכל בסדר וכנראה שזה נובע מסטרס. שמתי לב שהנשימות האלו מתגברות במיוחד בעבודה.

רופאת המשפחה חושבת שיש קשר בין העבודה שלי לבין הסטרס שאני חווה כיוון שאני מפחדת שידחפו אותי ואני אפגע ויקרה משהו לעובר.

* המנהלת המקסימה שלי תומכת בי וכותבת לי מכתב לרופא התעסוקתי.

ויש לי הפניה מרופאת המשפחה שמסביר את המצב.

בנוסף אציין שאני עובדת במשמרות ערב ושבתות. עד ההריון עשיתי גם משמרות לילה אבל כבר קשה לי ואני לא יכולה וזה פוגע לי משמעותית במשכורת כי משמרת ערב זה רק 6 שעות ומשמרת לילה 10 או 12 שעות...

האם המסמכים האלו יספיקו לי והאם מה שאציג (כל מה שכתבתי כאן) יכול לעזור לי בשביל לקבל שמירת הריון?

ובהנחה ואקבל, למרות שקשה לי להאמין... האם אוכל לעבוד במקום אחר אפילו לא משרה מלאה?

אשמח לכל טיפ אפשרי.

תודה מראש!
03/08/2017 11:38
שלום ורד

ההחלטה אם להמליץ על שמירת הריון היא החלטה רפואית וצריכה להתקבל על ידי הרופא שמלווה את מעקב ההריון שלך. מומלץ לפנות לרופא, לספר לו את אשר כתבת בשאלתך בכל הנוגע לנסיבות העסקתך ואופי תפקידך. הרופא אמור להמליץ על שמירת הריון או שינויים במסגרת העסקתך על מנת לשמור על הבריאות שלך.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: חייבת עזרה שלכם! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ