פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שימוע אחרי שנה מסגירת היחידה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שימוע אחרי שנה מסגירת היחידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/08/2017 16:14
שלום לך

הדבר הנכון מבחינתך הוא לפנות בהקדם האפשרי לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

בהצלחה
31/07/2017 09:54
עבדתי 6 שנים בתוכנית הילה באבו סנאן ו4 שנים עם רשת עתיד באותה תוכנית עד שסגרו את היחידה ביוני 2016. מיוני 2016 עד עכשיו לא קבלתי משכורת מהם, בנוסף הוזמנתי לשימוע באפריל 2016 ולא קיבלתי שכר במשך השנה שעברה, לא יצרו איתי קשר ולא ענו לטלפונים שלי ולא למילים, עד ששלחתי להם מיל חריף ב28 ביוני אחרי שגרמו לי עוגמת נפש מהזלזול שלהם וחוסר הכבוד וחוסר האחריות . והזמינו אותי לשימוע ב 16 ליולי .צריך לציין שכל המורות שהיו ביחידה זומנו לשימוע וקבלו את הזכויות שלהם חוץ ממני. שלחו לי ב 30 ליולי מיל סכום השימוע " פרישה מרצון והם ישלמו לי רק 4200 שח בגין סיום תקופת עבודתיברשת עתיד בנוסף אני זכאית לקבל הכספים שהופרושו על ידי רשת עתיד והסכם זה מהווה חיבול וסילוק כל הטענות והדרישות או התביעות בעתיד והם לא ציינו שום תאריך על תחילת והפסקת העבודה ומבקשים חתימה מהירה עד 3 לאוגוסט.האם זה חוקי ? אני ביקשתי מהם לשלם לי עבור השנה שבה לא קיבלתי משכורת ולא מכתב פיטורין ובנוסף אני אתבע אותם על עוגמת נפש שגרמו לי מהזלזול בי ובזבוז הזמן יש לי את כל המילים ששלחתי להם ולוועד
01/08/2017 16:14
שלום לך

הדבר הנכון מבחינתך הוא לפנות בהקדם האפשרי לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שימוע אחרי שנה מסגירת היחידה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ