פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא בעקבות הפגיעה שלי - שאלה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
בעקבות הפגיעה שלי - שאלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/06/2017 18:28
בשבת ליפני שבועיים נפלתי בבית ושברתי משהוא בכתף או ליד.. זה ניקרא ״שבר ראש הומרוס״ ללא תזוזה.
כיוון שאי אפשר לעשות גבס במקום כזה קיבעו לי את היד עם מתלה לצוואר.
קיבלתי 30 ימי מחלה, ואמרו שזה אמור להתאחות בזמן הזה, לבינתיים הכאבים חזקים מאוד, גם בצוואר ובשכמות, סחרחורות קלות, וכמעט ואין שיפור.. מי אמור לשלם לי עם ימי המחלה?( יש לי מספיק ימי מחלה בעבודה) ומה אם לא יבריא לי אחרי 30 יום? מי ישלם לי? האם אני צריכה לפנות לביטוח לאומי או מספיק למעסיק? אני טכנאית שיניים וצריכה את שתי הידיים לעבודה, מה אם חלילה תהייה לי בעיה לעבוד או שזה יקח הרבה זמן? מי ישלם לי?

האם ביטוח לאומי מחזיר למעסיק על זה שמשלם לי?

יש לי ביטוח אובדן כושר עבודה פרטי מהחודש השני, האם אקבל גם מהביטוח, וגם מהמעסיק / ביטוח לאומי במקרה שגלשתי יותר מ-30 יום?

תודה רבה לעונים:)
26/06/2017 07:55
שלום חנה

המעסיק משלם לך עבור ימי מחלה לפי מכסת ימי המחלה שצברת. אם יש לך ביטוח אובדן כושר עבודה פרטי, חברת הביטוח הפרטית תשלם לך לפי תנאי פוליסת הביטוח. בדקי את הנושא מול סוכן הביטוח שלך.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: בעקבות הפגיעה שלי - שאלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ