פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא התנקלות לעובדת - מה לעשות? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
התנקלות לעובדת - מה לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/06/2017 09:57
אשמח לעצה של עורך דין!

אני עובדת בחנות בגדים כבר כמעט שנתיים(ביולי הקרוב יהיה שנתיים), בחצי שנה האחרונה הוחלף המנהל, הוא מתנכל אליי בדברים קטנים אומנם לא משמעותיים אך מעצבנים באותה מידה,עושה הפליות בין העובדות בצורה בוטה, במשמרת האחרונה שלי הוא פשוט צרח עליי ללא סיבה מוצדקת וכשעניתי לו שאני לא מתכוונת לשתוק יותר שלח אותי הביתה באמצע במשמרת, למרות הכל החלטתי להישאר כי זו הפרנסה שלי וכל דקה חשובה.

למרות זאת הוא הלך באופן עצמאי והוציא אותי מהמחשב ידנית זרק הערה של "את עובדת בחינם" אז בלית ברירה הלכתי הביתה כועסת ומושפלת על הדרך שזה נעשה.

לאחר כשעה הוא שלח סידור עבודה ובסידור העבודה מופיעה לי משמרת אחת בשבוע זאת לאחר שאני עובדת ארבע משמרות בשבוע באופן קבוע מה שמעיד שהוא לוקח את זה באופן אישי ועושה הרעת תנאים, רציתי לדעת אם יש לי עילה לתביעה של פיטורים וקבלת הפיצויים המגיעים לי על פי חוק או שלא? יש עובדות שהיו נוכחות ברגע הזה ויכולות להעיד על הנושא.

תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התנקלות לעובדת - מה לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ