פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: פיטורין או ההתפטרות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: פיטורין או ההתפטרות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/06/2017 10:47
שלום שוב,

העובדה שהודיעו לך על פיטורים לפני שנערך שימוע היא בעייתית לכשעצמה... מאידך, הגיוני לא לדבר עם אף אחד מהעובדים בנושא כל עוד אינך מפוטר באופן רשמי.
05/06/2017 12:57
נודע לי שמתכוונים לפטר לפני מספר ימים, וזה לאחר שעבדתי בארגון 4.5 חודשים. עדיין לא נקבע לי תאריך לשימוע, אבל דיברתי עם המנהלת שלי וסיכמנו שאצא בסוף החודש (יוני). עכשיו המנהלת שלי טוענת שלא אקבל שום זכויות יתרות (דמי אבטלה וכו') אם אתפטר בעצמי ולא אפוטר. היא גם טוענת שלא אוכל להודיע לעובדים שלי עד השימוע.
מאוד הייתי רוצה להודיע לעובדים שלי שאני מפוטר. ואם באמת אני לא זכאי לשום דבר אחרי 4.5 חודשי עבודה, אתפטר במקום להיות מפוטר ואוותר על זכותי לשימוע.
אשמח לעיצה.
06/06/2017 09:41
שלום לך

לאחר 4 וחצי חודשי עבודה אינך זכאי לקבל פיצויי פיטורים. תוכל לפדות את ימי החופשה שצברת בתשלום (אם יש לך ימי צבורים) ולשחרר את קרן הפנסיה שלך - לא מעבר לכך.

בהצלחה
06/06/2017 10:18
תודה רבה על התגובה. מה בנוגע למניעה מהודעה לעובדים שלי על סיום עבודתי. האם החוק מורה על כך שלא אדבר איתם עד שיבוצע השימוע?
06/06/2017 10:47
שלום שוב,

העובדה שהודיעו לך על פיטורים לפני שנערך שימוע היא בעייתית לכשעצמה... מאידך, הגיוני לא לדבר עם אף אחד מהעובדים בנושא כל עוד אינך מפוטר באופן רשמי.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: פיטורין או ההתפטרות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ