פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: תשלום ימי חג - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: תשלום ימי חג - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/05/2017 15:53
שלום מילה

המעסיק אינו יכול להתנות על הוראות החוק ו/או "לשנות" אותן. פני אל המעסיק בכתב ובקשי לקבל את התשלומים המגיעים לך לפי החוק. אחרי שתקבלי ממנו תשובה כתובה, תוכלי להחליט מה לעשות.

בהצלחה
17/05/2017 15:45
שלום רב,
אשמח לקבל איזשהי תשובה למקרה שלי.
בחגים של אפריל(פסח א' ופסח ב')עבדתי יום לפני ויום אחרי החג מה שאומר שאני זכאית לתשלום עבור ימי חג שלא עבדתי.
המעסיק שלי לא שילם לי עבור הימים האלו בטענה והסבר שאצלם בחברה המנכל החליט על שינוי קטן לגבי החוק.
עבדתי בחג הראשוון ביום שלפני החג משמרת בוקר ,ביום של החג עצמו לא עבדתי וביום שאחרי החג באתי למשמרת לילה. בחג השני עבדתי הפוך ביום שלפני עבדתי משמרת לילה משמע שקבלתי עבורה 150 % (אך היא רשומה לי עדיין בתור משמרת ביום שלפני החג) . המעסיק שלי אמר לי שמכיוון שהמשמרות האלו היו אחרי שעה 18 (משמרת אחת נכנסה כבר לחג עצמו והמשמרת השניה החלה אחרי 18 )וזה לא נחשב כיום לפני ואחרי .
השאלה שלי היא האם החברה רשאית להגדיר את טווח שעות בהם נחשב ליום לפני ויום אחרי ולא לשלם אפילו שברישום משמרות בתלוש מופיע שעבדתי לפני ואחרי ולא בחג עצמו.
17/05/2017 15:53
שלום מילה

המעסיק אינו יכול להתנות על הוראות החוק ו/או "לשנות" אותן. פני אל המעסיק בכתב ובקשי לקבל את התשלומים המגיעים לך לפי החוק. אחרי שתקבלי ממנו תשובה כתובה, תוכלי להחליט מה לעשות.

בהצלחה
17/05/2017 15:56
היי תודה על מענה,פניתי למעסיק והוא אמר שהפירוט לגבי שעות זאת החלטת המנכל החברה,אמרתי להם שאתיעץ עם עורך דין ובתשובה לזה המעסיק אמר שאני מוזמנת לפנות בעצמי למנכל החברה בנושא.
פשוט רציתי לדעת בודאות שאנילא טועה ושאין הגבלת שעות בימים לפני ואחרי החג.




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: תשלום ימי חג - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ