פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא זכויות בחזרה אחרי חל"ד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
זכויות בחזרה אחרי חל"ד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/05/2017 14:40
היי

אני עובדת במקום עבודה מ16.2.15 ועד היום, כשהועסקתי הגעתי למשרה של 7:00-16:00 בהמשך נכנסתי להריון ילדתי חזרתי אחרי חופשת לידה (3 חודשים בתשלום וארבע חודשים על חשבוני) ציינתי בפני המנהל הקודם לפני שעזב את תפקידו שנצטרך לשבתולסדר שעות חדשות מכייון שאני אמא אמר בסדר אך זה לא יצא לפועל מעולם!

חזרתי ב1.11 בדיוק הגיע מנהל חדש, ביקשתי העלה בשכראמר לי במשך שבועיים שהוא יעשה סדר ויעלה אך זה לא קרה כשפניתי אליו נאמר לי שהוא לא מעלה לי את השכר מ25 שקלים אלא רק לעובדים שנותנים מעצמם למוקד.

בנוסף אמרתי שמגיע לי שעת הנקה אנר שיבדוק ואז אמר לי שמגיע לי שעת הנקה עד 1.3 ולאחר מכן אני חוזרת לשעות של לפני ההריון. ציינתי בפניו שאין באפשרותי לעבוד בשעות האלה (אין לי סידור לילדה והגן לא נפתח ב7:00 בבוקר) הוא אמר שיתחשב בי ועד 1.5 למצוא סידור לילדה. ב1.4 הודעתי שאני לא יגיע מכיוון שבעלי עובר ניתוח ובנוסף היו שבועיים חופש פסח בגנים.

הגשתי חופשת מחלה על הימים. המנהל אמר לי להגיש משמרות בשעות שהוא אמר -7:00-15:00 לא הגשתי מכיוון שכבר אמרתי לו גם באותו רגע שאין באפשרותי וטענתו הייתה - או שתבואי לשעות שאת צריכה לעבוד בהן על פי חוק או שתמצאי את עצמך בחוץ. כרגע אני לא מגיעה לעבודה ולא מצליחה להגיע איתו להסדר.

מה ניתן לעשות ?

במידה ואני מתפטרת אני יקבל את הפיצויים שלי ? מציינת שהוא לא מוכן לתת לי את הפיצויים!

ולכן לא מוכן גם לפטר אותי. הוא רוצה שאני יגיש לו התפטרות.

מציינת שהילדה שלי בת שנה אז לא רלוונטמףי התפטרות למען גידול הילד.

תודה.




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: זכויות בחזרה אחרי חל"ד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ