פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מה צריך לשלם לפי החוק? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מה צריך לשלם לפי החוק? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/04/2017 17:30
שלום,

בנובמבר 15 התחלתי לעבוד במקום עבודה כשכיר שעתי. בספטמבר 16 נעשו שינויים בתשלום לאחד מסוגי הטיפולים לאחר "שיחת מסדרון" עם המנהלת. בפברואר 17 ראתה המנהלת בהסכם מתחילת ההעסקה סכום נמוך יותר לתשלום וכתבה לי כי שלמו לי ביתר על אותו סוג טיפול.

אתמול זימנה אותי המנהלת לשיחה ואמרה שלאחר שביררה מול רו"ח, החל ממשכורת פברואר יושלם לי התעריף המקורי, הנמוך מבין השניים (וכי היא בודקת לגבי החזר רטרואקטיבי) ובמידה וארצה שינוי בתנאי השכר נערוך שיחה מסודרת.

אמרתי לה שלמיטב הבנתי (לאור תשובתיכם בעבר) ההסכם בע"פ תקף והיא אינה יכולה להוריד לי בשכר.
היא אמרה שזה לא נכון מאחר והיא בדקה ברשומות שלה והשינוי בוצע לאחר שאני אמרתי לה שזה הסכום שהיא צריכה לשלם לי לפי החוזה והיא לא בדקה, כלומר, הסתמכה על מילה שלי שזה אכן החוזה וכן הדגישה שלא נעשתה שיחת תנאי שכר מסודרת ולא נחתם נסח לחוזה ההעסקה. (קשה לי להאמין שדרשתי סכום גבוה יותר שלא הגיע לי לפי דין ובוודאות אין סיכוי שאני זו שנקבה בסכום לטיפול)

האם בדגשים אלו, לפי האופן בו המנהלת "תיעדה" את ההתרחשות (אני *אמרתי* לה שהיא חייבת לי סכום גבוה יותר לפי החוזה, היא לא בדקה, לא התקיימה שיחה מסודרת על שכר ולא נחתם נספח) יש לשלם לי את התעריף המקורי הנמוך או החדש הגבוה?

תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מה צריך לשלם לפי החוק? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ