פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שאלה לעורך דין חוזה שקרי?.. - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שאלה לעורך דין חוזה שקרי?.. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/02/2017 11:11
שלום נאור

היה ועלות הקורס למעסיק 1680 שח בלבד הוא אינו יכול לדרוש מעובד שהפסיק את עבודתו לפני תום החוזה תשלום גבוה יותר. זכותך המלאה לפנות אל המעסיק בכתב ולדרוש לקבל את ההפרש המגיע לך ואם לא ישלם, תוכל כנראה לתבוע אותו בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
14/02/2017 09:31
שלום אני עובד או יותר נכון עבדי 7 חודשים בחברת בטחון עם חוזה לשנה.
בחוזה יש סעיף שאומר שאם אני יוצא מהחברה לפני שהחוזה ניגמר אני יצתרך לשלם על הקורס מאבטח חמוש בסך 4500 שח כמובן כל חודש שאני עובר בחברה מוריד קצת מהסכום (כך הם טוענים שהקורס עולה להם) .. דיברתי עם המקום שמעביר את הקורס והם אמרו לי שהקורס עולה לחברה 1680 שח לבן אדם.. השאלה שלי אם זה מותר להם לעשות דבר כזה לירשום 4500 שח קנס כשהם משלמים על הקורס פחות מחצי מהסכום הזה ..
הייתי אמור לסיים רענון אבל היו לי בעיות ופוטרתי
הם קנסו אותי ב 2500 שח +- (מהמסכורת האחרונה)
יש משהו שאני יכל לעשות?..
14/02/2017 11:11
שלום נאור

היה ועלות הקורס למעסיק 1680 שח בלבד הוא אינו יכול לדרוש מעובד שהפסיק את עבודתו לפני תום החוזה תשלום גבוה יותר. זכותך המלאה לפנות אל המעסיק בכתב ולדרוש לקבל את ההפרש המגיע לך ואם לא ישלם, תוכל כנראה לתבוע אותו בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
14/02/2017 11:14
תודה רבה !
עוד שאלה קטנה .. פוטרתי לאחר 7 חודשים שאני עובד באותה החברה .. הרבה אנשים אמרו לי שמגיע לי פיצוי מהחברה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שאלה לעורך דין חוזה שקרי?.. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ