לפני מספר חודשים התחלתי לעבוד בעסק מסויים שהבטיח לי עולמות ואחרי חצי שנה העיפו אותי בצורה הכי לא הוגנת. אותו עסק שבניתי בשתי ידיי החליט שלא שווה לו להעסיק אותי ואני עולה לו יקר כי כסף לא נכנס כמו שחלמו.. ואז חיפשו דרך להעיף אותי והדרך הייתה כואבת ופוגעת נפשית פיזית וכלכלית. לטובת העסק פתחתי קבוצות וואצאפ שממנה מכרתי את הסחורה ושמרתי על קשר וגם בניתי מערך לקוחות מרוצים נטו מהשירות האמין שנתתי למרות שסחורות לא הגיעו כמו שהבטיחו הבעלים!! מיותר לציין שמשכורת לא שולמו כמו שסוכם
ביטוח לאומי ותלושי
שכר לא קיבלתי למרות הבטחות כוזבות.. והנה אחרי השקעה שלי וויתורים שויתרתי למען העסק שגרתי בוא ב7חודשים האחרונים.. יצאתי לשבת מהעסק/בית לשבת לפגוש את ילדי אחרי חודשיים וחצי שלא פגשתי אותם בגלל מצב כלכלי שנגרם לי בעסק רציתי לחזור לבית שלי שגם הכלבה שלי נשארה שם קיבלתי מסר מבעל הדירה שבעל העסק איים שאעדיף שלא אתקרב לשם כי הוא יפגע בי ואני לא חזרתי ובנוסף שביקשתי את הציוד שלי שזה כל מה שהיה לי בחיים הוא אמר שכשיחליט הוא יחזיר לי .. אני כתגובה הסרתי אותם מהקבוצת וואצאפ והפסקתי פעילות בקבוצה.. והוא בתגובה העלה הודעה לקבוצה של כ100 לקוחות שאני פוטרתי בעקבות גניבות שזה משהו שהרס אותי ברמה הכי קשה שיכלתי לספוג.. ושוב מיותר לציין שלא גנבתי בורג בחיי .
בנוסף חשוב לי לציין שאת הכלבה שלי העלימו כי היא גזעית עם תעודות והמסכנה שלי בטח עכשיו עוברת הרבעות או מי יודע מה.. נכון להיום אני במצב כלכלי קשה מאוד ואין באפשרותי לשלם לעורך דין ולתבוע וטני מבקש שאם מישהו יכול לעזור לי אני מוכן לכל דבר על מנת לטהר את שמי הטוב !!
חייב לציין שהציוד שלי לא הכל אבל חלק קטן חזר בעזרתו של איש נחמד שהלך ואסף לי את מה שנשאר ומה שחזר גם חזר במצב מזעזע שרובו נזרק לפח לצערי... מבקש אם מישהו יכול לעזור תודה רבה