פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא 4 שאלות בנושא עבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
4 שאלות בנושא עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/08/2016 11:59
היי רוצה לשאול שאלה,

ילדתי לפני 7 חודשים וחזרתי לעבוד מיד בתום חופשת הלידה.

העבודה שלי היא עבודה בפנימיה בשעות הצהריים (13:00-22:00) בשנה שעברה, ובכלל הותר לנו לעבוד עם הילדים החל משעה 6, לפני יומיים הודיע לי המנהל שהנהלים החדשים הם שאין להיבא את הילדה לעבודה בכלל (למעט מ5-7) ושאני צריכה למצא ביביסיטר לילדה.. אני ובעלי עובדים ביחד בעבודה זו כך ששנינו בבעיה..כרגע אני מתלבטת מה לעשות.. אשמח לעצות בעניין.

א. מתלבטת האם להתפטר ולהתחיל לחתום אבטלה( יש לי עבודה נוספת של עשר שעות שבועיות..) איך מחשבים את שכר הפיצויים? והדמי אבטלה?

ב. האם זה לגיטימי שהמנהל מודיע לי עכשיו (3שבועות לפני תחילת השנה)) ובכך מאלץ אותי \ בעלי להוריד שעות \ להתפטר (ביביסיטר מבחינתי לא בא בחשבון מפני שזה בשעות הערב, שעות שחשוב לי להיות עם הילדה וגם מאוד יקר למצא ביביסיטר)
\
ג. במה זה כרוך לחתום אבטלה?

ד. כבר חתמתי אבטלה בעבר מבלי לקבל דמי אבטלה, האם אני זכאית לחתום שוב? והאם זה ימנע ממני בעתיד את האפשרות לחתום אם יהיה לי צורך בכך.

תודה רבה




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: 4 שאלות בנושא עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ