פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: איחור באחריות המעסיק? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: איחור באחריות המעסיק? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/07/2016 15:07
שלום חנה

אם ההסעדה מאורגנת על ידי המעסיק ובאחריותו, הרי שסביר שניתן לדרוש ממנו תשלום עקב האיחור שהנו בעל כורך. מצד שני, אם המדובר בהסעה שאינה קשורה למעסיק לא תוכלי לבוא אליו בטענות על פניו.

בהצלחה
03/07/2016 11:31
בוקר טוב לכולם

מקום העבודה שאני עובדת בו שולח לעובדים מונית שמסיעה אותנו לעבודה בשעות שאין תחבורה ציבורית (לילה, שבתות, חגים). לפעמים קורה מצב שמונית מאחרת, והפעם האיחור היה בצורה משמעותית. המונית הגיעה בשעה איחור שעה אחרי השעה שהיא הייתה אמורה להגיע, ולכן איחרתי לעבודה בצורה משמעותית.

האם בעבודה חייבים לשלם לי על השעה הזו שאיחרי והמתנתי למונית והאיחור היה לא באשמתי?

מותר לי לא להעביר אצבע בכניסה ולבקש שיכניסו לי אוטומטית את שעה הכניסה שהייתי אמורה להתחיל לעבוד בה אם המונית הייתה מגיעה בזמן שהוזמנה?

תודה מראש

*** בחברת מוניות נאמר שלא היו להם נהגים בלילה, למרות שההזמנה בוצעה ע"י מקום העבודה שלי יום מראש ואפילו לפעמים ההזמנות מבוצעות כשבוע לפני...
03/07/2016 15:07
שלום חנה

אם ההסעדה מאורגנת על ידי המעסיק ובאחריותו, הרי שסביר שניתן לדרוש ממנו תשלום עקב האיחור שהנו בעל כורך. מצד שני, אם המדובר בהסעה שאינה קשורה למעסיק לא תוכלי לבוא אליו בטענות על פניו.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: איחור באחריות המעסיק? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ