פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/04/2016 00:46
אני עובדת במכללה בבאר שבע במשך חצי שנה לכול אורך הזמן רציתי עבודה נוספת שתכניס לי משכורת מצאתי עבודה ממש משתלמת שמשלבת לי מעולה עם העבודה נוגחית ולא פוגעת בשום משמרת לאחר קבלת אישור מהמנהלת הישירה שלי שזה בסדר לעבוד גם שם לקחתי את העבודה ביום חמישי האחרון ראה אותי המנכ"ל בעבודה השניה שנמצאת באותו מבנה של המכללה אך תחת תפקיד של גורם חיצוני זר אחר לחלוטין ולא היה מרוצה מכך אתמול הודיע לי שהוא לא מאשר לי לעבוד בעבודה הזו ושההחירה בידיים שלי או שם או פה ואם אני שם אני לא יהיה חלק מפה (כלומר שם לי אולטימטום שגרם לי לבחור בעבודה השניה כי משלמים שם יותר ) ועל כן פוטרתי אני סטודנטית ביחד שני העבודות היו נותנות לי להגיע ל2000 שקל בחודש עכשיו אני בבעיה והשכר שלי נפגע רק כי לטענת המנכ"ל זה מבלבל שאני נמצאת באותו המקום עם "כובע" אחר על הראש.

(אולי הוא מבולבל אני מאוד אוה יושעת מתי אני פקידת הקבלה שם ומתי אני מחתימה שמות פה) אבקש את עזרתכם הוא פגע לי בפרנסה חד משמעית....

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ