פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא התייעצות לגבי זכויות עובדים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
התייעצות לגבי זכויות עובדים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/04/2016 13:25
היי,

התפטרתי לטובת גידול הילד והתחלתי לחתום בלשכה, ויש לי עד סוף החודש לחתום עד שאקבל את כל הכסף שמגיע לי. המתאמת השמה שלי הפנתה אותי לעבודה להשגחת בגרויות.

דיברתי עם המעסיקה ואמרתי לה שאני נוסעת לחו״ל עוד שבועיים בערך לתקופה די ארוכה, והמעסיקה אמרה לי שכשאני אחזור מחו״ל אתקשר אליה ואם זה יהיה רלוונטי היא תקבל אותי.

היום הייתי אצל המתאמת השמה והיא אמרה לי שאני חייבת ללכת להדרכה שהמעסיק עושה ולהחתים אותם שם שהייתח בהדרכה.

למרות שאמרתי לה את מה שהמעסיקה אמרה לי היא אמרה שאני עדיין חייבת ללכת ושכשאני אחזור מחו״ל אז אני אתחיל לעבוד. כמובן שאני לא רוצה להתחיל לעבוד ולקבל את הכסף שמגיע לי.

השאלה שלי היא האם אני הולכת רק להדרכה בלבד ולאחר מכן נוסעת לחו״ל ואז ששאני כבר חוזרת אני לא צריכה יותר לחתום בלשכה, האם מבחינת ביטוח לאומי אני עדיין זכאית לקבל את הכסף שנותר לי לקבל?

אשמח לתשובה




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התייעצות לגבי זכויות עובדים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ