פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: שימוע - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: שימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/04/2016 10:11
ראשית תודה על המענה,

אני אמקד את שאלתי

אני עובדת בשכר על פי שעות, שאלתי במידה ואכן אקבל מכתב פיטורים היום כמה ימים הודעה מוקדמת עלי לקבל מהמעסיק?

והאם אהיה זכאית לפיצויים אם התחלתי את עבודתי ב11/5/2015 ואסיים סביב אמצע סוף מרץ אפריל?!
שימוע
03/04/2016 13:50
שלום,

החתלתי לעבוד בחברה קטנה ב11/05/2015 וקבלתי זימון לשימוע 31/03/2016 יום חמישי בצהרים לתאריך שימוע 03/04/2016 יום ראשון. מספר שאלות אשמח לקבל עזרה בהם.

1. האם מדובר בזמן סביר להודעה מוקדמת (סוף שבוע אין זמן להערכות או התייעצות לשימוע בסוף השבוע)?
2. כמה ימי הודעה מוקדמת עליי לקבל (התחלתי 11/5/2015 18 וחצי יום 21 יום או לחילופין חודש מלא?!)?
3. האם אני זכאית לפיצויים היות והתחלתי ב11/5/2015 ואסיים בסביבות אמצע סוף אפריל 2016?

תודה מראש
מור
RE: שימוע
04/04/2016 09:17
שלום מור

1. אין המדובר על הודעה מוקדמת כי אם על הזמנה לשימוע. על פניו אם הזמן אינו מספיק לך להתכונן זכותך המלאה לבקש לדחות את השימוע למועד מאוחר יותר.

2. תלוי אם את עובדת בשכר גלובלי או בשכר שעתי.

3. ככל הנראה כן.

בהצלחה
04/04/2016 10:11
ראשית תודה על המענה,

אני אמקד את שאלתי

אני עובדת בשכר על פי שעות, שאלתי במידה ואכן אקבל מכתב פיטורים היום כמה ימים הודעה מוקדמת עלי לקבל מהמעסיק?

והאם אהיה זכאית לפיצויים אם התחלתי את עבודתי ב11/5/2015 ואסיים סביב אמצע סוף מרץ אפריל?!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: שימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ