שלום..אני עובר תקופה דיי קשה בעבודה..הכל התחיל בהטרדה מינית מילולית מצד גיוס של עובד שגם לאחר שיחה עם המנהלים הושאר בעבודה ופוטר רק לאחר 4 חודשים..לאחר מכן חוויתי קללות כאלה ואחרות מעמיתי לעבודה שלא טופלו על ידי מנהליי..כל דבר קטן שקורה מצד הסובבים אותי כלפי מופנה באשמה תמידית עלי..אני חווה פה מילים כמו חוצפנית וזבל על ידי מנהלים..נניח יש יום הולדת למישהו..מחלקים לכולם ורק לי לא..לא שאכפת לי ,אבל זה כואב...הושיבו אותי בפינה למרות שישבתי במקום מרכזי..חייבת לציין שאני כל כך נלחמת שיהיה לי טוב ובאמת עושה את עבודתי נאמנה ועוברת את היעדים שלי כל חודש בחודשו מרגע שנכנסתי לעבודה...אתמול קיבלתי שיחה מעובד כלשהו למס׳ האישי שלי ויש לציין שמעולם לא שוחחנו ..שפשוט בא אלי בהאשמות מטורפות...ולכן שלחתי מייל למנהל האישי שלי בתקווה שיטפלו בזה..וזומנתי היום לשיחת בירור..השיחה התחילה בזה שלא מעניין מה קרה..אלא עצם זה שעלה השם שלי..זה מספיק..ושאם עוד פעם השם שלי יעלה..אני בסיכון..וציין שכל אחד מהמנהלים רכש את הזכות לדבר איך שהוא רוצה ולבחור מה מעניין אותו ומה לא..בעמל רב....מה עושים ??? אני שבורה..חייבת לציין שהכל מוקלט..ומייאש...תמיד נותנים לי תחושה שאני זו שלא בסדר..אני גם לא יודעת אם אני פונה למקום הנכון...תעזרו לי..