פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא אשמח לעזרה שלכם - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
אשמח לעזרה שלכם - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/02/2016 10:42
שלוב רב, אשמח לעזרה.

לפני כשנתיים לערך, עבדתי לאחר שחרורי בתחנת דלק, מתדלקת - עבודה מועדפת.

בחודש הראשון עבדתי שבוע בערך, זה היה לקראת סוף חודש, בחודש השני עבדתי כחודש שלם, ובחודש השלישי במהלך משמרת עפה לכיווני משאבת דלק לפרצוף. התמזל מזלי ועף עליי החלק בו אנו אוחזים.

פינו אותי באמבולנס לבית החולים ברזילי באשקלון, למיון.
כחלק מהבדיקות, נעשה לי צילום והכל היה תקין, למעט כך שהרופא נתן לי עשרה ימי מחלה.

נהג האמבולנס, העביר לי דף שלפי דבריו עליו להעביר אותו לבעלי הבית שלי, על מנת שהם ישלמו את את האמבולנס. כשאבי בא לאסוף אותי מביה"ח, נסענו לתחנת הדלק מסרתי את הטופס של האמבולנס ואת טופס חופשת המחלה לבעל הבית.

אני זוכרת, שהייתה חיילת משוחררת ותמימה.

כמו כן, נאלצתי לעבוד בימי המחלה שלי, וכלאחר כמעט שנתיים קיבלתי מכתב של עורך דין מטעם מד"א על חוב שהצטבר כ-800 ש"ח על אמבולנס, כמובן שעם הזמן זה עוד עלה ועלה.

וכרגע אני משארת שמדובר בסכום של אלף ומשהו ש"ח.
לצערי, לא לי ולא למשפחתי יש את היכולת הכלכלית עבור זה.

מה בכך, שאלוהים יודע איך זה הגיע למצב כזה, כשאני העברתי מלכתחילה את הטופס לאמבולנס לבעל הבית שלי, כפי שנהג האמבולנס אמר בפני.

בבקשה אם מישהו מבין משהו בעניין, אשמח לעזרה
10/02/2016 19:07
שלום עמית

עליך לפנות לעורך דין שיטפל בנושא תאונת העבודה שארעה לך מול המוסד לביטוח לאומי ומול המעסיק. זאת הדרך הנכונה לפעול במקרה שתיארת.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: אשמח לעזרה שלכם - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ