פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: תשלום שעות נוספות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: תשלום שעות נוספות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/02/2016 14:09
חשוב לי לציין שבחוזה נסגר תעריף בעבור חודש עבודה במשרה מלאה - כלומר 100% למרות שאני כרגע אמור להיות מועסק בסדר גודל של 60%
02/02/2016 14:04
בחוזה בו חתמתי נקבע תעריף גלובאלי בעבור חודש עבודה מלא. אני אמור להיות מועסק בסדר גודל של 60% משרה בחודש – שלוש פעמים בשבוע ובהתאם למספר השעות שביצעתי באותו חודש תחושב לי המשכורת כחלק יחסי מהשכר הגלובאלי שנקבע בחוזה. חשוב לי לציין שבכל יום עבודה אעבוד לפחות בהיקף של משרה מלאה כמקובל במקום העבודה – תשע שעות. שאלתי היא האם ביום בו עבדתי יותר מתשע שעות אני זכאי בעבור שעות החל מהשעה התשיעית ואילך לתשלום שעות נוספות כפי שמופיע בחוק? כלומר למשל בעבור השעה העשירית וה11 יחושב לי שכר של 125% וכן האלה.
02/02/2016 14:09
חשוב לי לציין שבחוזה נסגר תעריף בעבור חודש עבודה במשרה מלאה - כלומר 100% למרות שאני כרגע אמור להיות מועסק בסדר גודל של 60%

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: תשלום שעות נוספות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ